Kval till SSL 17/4, 19:00: Sundsvall FBC - Warberg IC
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Victory through Values
P12 Öst

Inställt sammandrag 15/3!
2020-03-12 10:11

Hej,

Som ni kanske märkt så har jag avvaktat med att skicka ut spelschema och lagindelning för söndagens sammandrag i Sporthallen. Detta pga rådande läge med Corona virus rapportering och actions som tas för att undvika smitt spridning i Sverige. Igår när jag pratade med förbundet så avvaktade de fortfarande riktlinjer från Riksidrottsförbundet men i går fattade regeringen beslut om att förbjuda arrangemang med över 500 deltagare och då pratade vi ledare med varandra om hur vi ville agera inför söndagen och då landade vi i att vi tyckte det var rimligt att följa rekommendationerna som finns att undvika stora folksamlingar och därmed tacka nej till sammandraget. (Sammandraget lockar dessutom ca 200 barn, + ledare och anhöriga vilket gör att vi hamnar väldigt nära dessa 500 deltagare utspridda under dagen).  Innan jag hann meddela detta här samt till förbundet så meddelade Västernorrlands innebandy förbund nu på morgonen att ett antal lag valt att hoppa av och då fattade förbundet beslutet att ställa in sammandraget helt och hållet både lör och sön, se info nedan. 

Vi tycker såklart detta är tråkigt med känner samtidigt att det är rätt beslut och vi hoppas att ni instämmer, det kommer många fler sammandrag för våra killar! Vi återkommer hur vi gör med träningen på söndag, men mest troligt kör vi den som vanligt, men ber alla att tänka på att om man är förkyld eller har förkylningssymtom (förälder eller barn) att hålla sig hemma.

MVH

Linda, Henrik, Pär, Peter och Petra -ledare P12 öst


Hej!

Då några lag tyvärr valt att avstå helgens 3 mot 3 spel så har vi beslutat att ställa in helgens sammandrag på lördag och söndag.

Jag vill passa på att tacka er alla för denna säsong så tar vi nya tag inför säsongen 20/21.

Med vänliga hälsningar

Peter Palander

Kanslichef

_____________________________

Västernorrlands Innebandyförbund