SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Victory through Values
Ungdom

Välkommen till FBC tjejer Ungdom
Träning på Vibacke / matchladdning Storvreta
Sundsvalls FBC tjejer Ungdom

Träningstider för säsongen 2021/2022:

Måndagar i Skönsberg kl 18.15-1930
Tisdagar i Haga 19.30-2045
Torsdagar i Vibacke kl 21.00-22.00

Vill du prova på att spela innebandy. Hänga med ett glatt gäng tjejer som vill träna och ha kul.
 
så hör vi av oss. Glöm inte att skicka med ett telefonnummer så vi kan ringa dig.
 
Med vänlig hälsning
 
//Ledarna i FBC tjejer ungdom
 
 
Säsongsavslutning på tisdag men fortsatt träning för dom som vill efter påsklovet.
2021-03-28 19:04

Hej alla, på tisdag avslutar vi säsongen "officiellt" med en internmatch och samtliga tjejer förutom två  kommer att delta vilket är otroligt roligt.

 

Vi stödjer ju Samsyn Västernorrland och ger förmån till sommaridrotterna från och med 1 april och det innebär att vi officiellt stänger säsongen nu på tisdag den 30 mars men vi kommer ha tre träningar efter påsklovet för dom som vill och har möjlighet att fortsätta (vissa har ingen sommaridrott). Det är utlagt datum i kalendern och det är 13, 15 och 20 april.

 

Ha det gott så hörs och ses vi!

 

//Ledarna

Lite uppdaterad information
2021-03-18 16:03

Hej alla, det blev ju en väldigt speciell säsong för våra innebandytjejer och samhället i stort men vi försöker att variera träningar mm. för att hålla motivationen uppe och vi har fortfarande väldigt bra träningsnärvaro :-)

 

Vi har haft Johan Nordell från NIU innebandygymnasiet på besök och han höll i en träning och hade en kort information om NIU men uppmanade alla att vara med på Öppethus som dom förhoppningsvis kan ha under maj månad och då får man vara med på träningspass och får mera information om NIU.

 

På torsdagen innan sportlovet hade vi en riktigt rolig och varierande träningspass, där vi blandade teknik, spel och fysövningar och där man var indelade i lag och det var lagets toala poäng som avgjorde vart man hamnade placeringsmässigt och tjejerna körde på riktigt bra och peppade varandra.

 

Planeringen fram till påskolovet ser ut enligt följande:

 

Tors 18/3  Fredrik & Micke håller i träningen (Mayas pappa som ställt upp och hjälp oss dom senaste veckorna, vilket varit toppen)

 

Tis 23/3 Anna Ericsson kommer och är gästtränare (Anna har tränat IBF:s damlag samt varit tränare på innebandygymnasiet)

 

Tors 25/3 Mats & Fredrik håller i träningen

 

Tis 30/3 Då är tanken att vi kör internmatch och vi hoppas att vi kommer bli tillräckligt många tjejer för att genomföra den och vi kommer att boka domare så det är viktigt att tjejerna svarar på kallelserna i tid så vi vet om det är genomförbart.

 

Vi ledare kommer ha en avstämning inom kort för att se hur det blir med träningar under april månad och vi kommer också försöka få en bild över hur det ser ut med träningar för sommaridrotterna som dragit igång på riktigt då.

 

Tveka inte att höra av er till någon av oss ledare ifall det är något du/ni undrar över!

 

//Ledarna

 

 

 

 

Fortsatt träningsuppehåll
2021-01-12 10:43
Hej och god fortsättning!

På tjejernas sista träning veckan innan jul så meddelade vi att vi hoppats kunna starta upp träningen ikväll tisdag 12/1 men som ni alla vet så är hallarna stängda och många av tjejerna har distansundervisning utifrån rådande pandemiläge. Vi uppmanar tjejerna att hålla i gång på egen hand med löpning/promenader utomhus, träningsbingon eller annan fysisk aktivitet.

Vi återkommer så fort vi har mer information om när vi kan starta upp igen.

//Ledarna
Träningsbingo under uppehållet
2020-12-16 14:53
Hej, vi har satt ihop en träningsbingo till tjejerna under uppehållet som vi uppmanar att dom kör för att hålla igång både kropp och knopp.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

//Ledarna
Information om träningsuppehåll och inställda matcher.
2020-12-10 12:09

Hej alla, vi vill informera hur våran plan gällande träningar mm. ser ut den närmsta tiden.


Om man varit inne på Västernorrlands innebandyförbundshemsida så kan man utläsa att rekommendationen är att vi har träningsuppehåll under hela jullovet för att bidra till en minskad smittspridning och våra matcher är även inställda uppe i Ö-vik den 10 januari och därmed också övernattningen tillsammans på Scandic. Vi planerar för att kunna genomföra det vid annat tillfälle under våren om omständigheterna tillåter det.


När det gäller träningar så kör vi sista träningen innan uppehållet nästa torsdag den 17 dec och sedan upptar vi träningarna igen tisdagen den 12 jan när skolorna börjat.


Vi uppmanar tjejerna att hålla igång träningen på någon nivå på egen hand under lovet och vi planerar för att komma ut med någon form av träningsbingo eller liknande innan jul.


Påminner om att betala in för bingolotter samt beställda kläder för dom som inte gjort det ännu.


Om det finns några funderingar så hör bara av er till någon av oss.


Vi önskar er  God Jul & Gott Nytt År!


//Ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Lagsponsorer
Föreningssponsorer