SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Victory through Values
P11 Öst

VÄLKOMMEN till hemsidan för P11 Öst (Alnö)

Välkommen till P11 Öst hemsida. Här hittar du all information kring träningar, matcher samt kontaktuppgifter till laget. 


Vi tränar 2 gånger i veckan på Vibacke skola:

Måndagar 17-18

Lördagar 10.30-12


Är ditt barn intresserad av att spela innebandy eller är du som förälder intresserad av att vara ledare? Hör då av dig till lagledare Anna Grahn 070-965 51 56.


Mvh

Ledarstaben


Tack för den här tiden!
2021-08-31 20:42

Hej hej på er!

 

Det är med tungt hjärta som vi måste berätta att FBC P11 öst valt att inte fortsätta med laget. Vi har under långt tid försökt värva killar som vill spela innebandy men tyvärr har vi inte lyckats bli fler än runt 10 st.  Vi känner att killarna inte får den kvalitet på träning som behövs för den här nivån och det blir inte så mycket matchträning heller. Det blir tråkigt för alla. Vi vill dock ge ett stort tack för den här tiden och allt roligt vi har haft med era barn under dessa år. 

 

 

Träna med Timrå? 

Vi har kollat lite med andra lag och några av innebandykillarna kommer att börja träna med Timrå innebanyklubb istället. 

 

Är det någon av killarna som är intresserad av att börja spela med Timrå så hör av er till Peter, vår kassör på 0736-401 655 SENAST fredag den 3 september! 

 

Vi hoppas och tror att era barn hittar någon annan aktivitet som känns rolig eller varför inte hänga med och spela med Timrå. 

 

Lycka till med allt!

 

Mvh

Anna, Göran och Peter 

Ingen klädutprovning i helgen
2021-08-23 14:07

Hej på er!

 

Nu i dagarna har ni fått utskick från FBC centralt om att prova matchkläder mm i sporthallen på lördag. 

 

OBS - vi ska inte prova kläder utan kommer att boka en tid längre fram istället. 

 

(Ni som inte har fyllt i formuläret kring att fortsätta eller inte, vi uppskattar om ni kunde ta er tid att hjälpa oss. Vi behövet med säkerhet veta vilka som fortsätter och vilka som slutar) 

 

/Ledarna

Visst vill du fortsätta vara med?
2021-08-10 21:32

Hej hej på er alla glada innebandyföräldrar! 

 

Jag vet att inte är dax ännu men vi ledare längtar så mycket att vi har redan börjat planera inför säsongen.  Vi hoppas på många seriespel och sammandrag i år (håller tummarna) 

 

Lite heads up till er är att prel träningstider är på tisdagar och torsdagar kl 18.00 samt matcher på helgen. Vi spelar i ny division och spelar enligt följande: 

 

Spelplan:
Fullstor plan, längd 34-40 meter och bredd 15-20 meter 

Antal spelare:           
Fem utespelare och en målvakt på planen. 

 

Superkul eller hur? Nu behöver vi bara veta hur många barn vi blir. Därför önskar vi att ni fyller i formuläret så snart som möjligt

Fyll i formuläret

 

Fråga gärna andra barn om de vill komma och spela med oss :) 

 

Mvh

Ledarna 

Säsongsavslutning lördagen 27 mars
2021-03-23 14:00

Hej hej

 

Nu på lördag kör vi sista träningen för säsongen och tråkigt nog kan vi ju inte ha en föräldramatch. Däremot hittar vi på något kul med killarna. 

 

Vi vill tacka för en mycket rolig säsong trots en del uppehåll och inga matcher. Hoppas alla killar haft lika roligt som oss och det känns väldigt kul att se att alla har utvecklats oerhört mycket. 

 

Nu kommer vi se några av killarna på fotbollen som drar igång snart där jag och Ellenor fortsätter att träna vidare och såklart med Peter som kassör. Till er andra föräldrar och killar så hoppas vi att vi ses i höst <3 

 

Våriga hälsningar

Anna, Ellenor, Göran, Jerry och Peter.

 

Träningspaus på sportlovet
2021-03-02 20:02

Under sportlovet tar vi träningspaus. Ingen träning 8 mars och 13 mars utan vi kör igång igen den 15 mars. 

 

Såklart har vi träning nu på lördag den 6 mars. 

 

Mvh

Ledarna