SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Victory through Values
P07

Sundsvall FBC Pojkar -07
Vi är Sundsvall FBC pojkar -07. Vi älskar innebandy, att ha kul och röra på oss. Vi tränar, spelar matcher och åker på cuper. 

Vill du vara med så hör då av er till någon av våra ledare.

Lagkontonummer: 8420-2 964 759 855-7 (Swedbank)
Öppet hus på NIU/LIU
2022-05-11 19:55
 
Vill ni Spela innebandy i Sommar !
2022-04-24 11:51

Här fins en möjlighet för de som vill spela i sommar.

prata med era lag kompisar, anmäl ert/era lag.

 

detta är frivilligt för de som vill och man anmäler sig själv o bildar lag själv. Bara anmäla o bet avgiften.

 

lycka till. !!

till er som kommer ställa upp. 😄

Laget Jaget Utveckling
2022-03-15 00:58

Det är sååå !!!   Roligt se att spelare kommer till träningen även fast de valt träna fotboll innan innebandy träningen också. Kul att de förstår att säsongs idrotten går först. ( som det är sagt Enligt Idrottsförbundet) Att de känner att alla behövs i laget, att laget får en bättre träning när alla är med. Ska laget bli bättre och utvecklas så är det ju bra att man är med tillsammans med Laget.

Annars kanske jag missar nån övning som ska tränas in innan match.

Kul, Härligt Grabbar.👍

Var en riktigt bra träning och fart i dag.!!

Ni är härliga killar.

ses igen på Onsdag, får se om jag då också måste hoppa in i en femma o spela, och om jag orkar.😀


En av våra tränare Andreas hade lagt upp en bra träning. Snyggt bra som alltid.

 

//Patrik Selling 

 

 

Inställd cup
2021-12-21 18:57

Tyvärr så är Storvreta cup 2022 inställd. 

Storleksguide för egna klädbeställningar, och annat som rör kläder
2021-11-16 21:17

Nu är de gemensamma beställningarna till P07 gjorda. Det gäller för vita matchtröjor, samt för kompletterande svarta matchtröjor och matchshorts. Beställning är även gjord för overallsjacka och overallsbyxa som vi beställt centralt för lagets räkning. Som vi meddelat tidigare är inriktningen att de sponsorsintäkter vi får in ska täcka kostnaden för overallerna. Overallerna ska sedan märkas klart med loggor när de kommit till oss i Sundsvall.

 

När det gäller egna eventuella beställningar se storleksinformation i bifogad fil. Den filen hittar du även bland dokument på P07-sidan. Ni kan vid behov exempelvis beställa träningssetet tröja/shorts som finns på FBC:s sida på Klubbhuset. Detta gör man alltså själv och betalningsinfo via Swish får man efter lagd beställning. Se sortiment av FBC-kläder här.  https://klubbhuset.com/sv-se/sundsvall-fbc/?page=1

 

Som jag noterat i PDF-filen så får man också bäst rabatt på övrig utrustning genom att mejla direkt till Patrik Bodén på Klubbhuset. Det ger då 20 procents rabatt. Det avser då andra beställningar än kläder med FBC-märkning. För dessa finns rabatterade erbjudanden på t ex träningssetet eller hoodie.

 

Det kan också vara en fördel att ta kontakt med Patrik Bodén innan beställningen om det finns funderingar kring storlekar. Fattas någon storlek på sajten kan det ändå finnas hemma i butiken i Umeå.

 

Har ni övergripande frågor om kläder kan ni även kontakta mig om, skicka ett mejl till: ulf.wallin66@gmail.com

 

Vänliga hälsningar:

Ulf Wallin, som sköter gemensamma klädbeställningar för FBC P07