SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Victory through Values
P07

Sundsvall FBC Pojkar -07
Vi är Sundsvall FBC pojkar -07. Vi älskar innebandy, att ha kul och röra på oss. Vi tränar, spelar matcher och åker på cuper. 
 
Vill du vara med så hör då av er till någon av våra ledare.
 
Lagkontonummer: 8420-2 964 759 855-7 (Swedbank)
Team Västernorrland
2023-01-26 07:31

Flickor och pojkar födda 2007 - SUNDSVALL: Måndag 6 mars 9-16 Baldershallen. Lunch och T-shirt ingår. Anmälan + detaljerad information hittar du HÄR!

Betala chauffören
2022-10-09 13:13

Hej

laget har gjort en mycket bra cup!

spelat väldigt fin innebandy, Det blir en väldigt interesant säsong med detta som grund att bygga vidare från.

 

tack alla föräldrar som hjälpt med skjuts och allt.

plus en härlig Hejarklack!!!

 

kom i håg att betala till den bil era barn åkte i till och från Umeå!!

 

Träning i morgon som vanligt men lite Lätt.

 

//Ledarna!

Gå med i gruppen ”Sundsvall FBC P07” på Facebook/Messenger!
2022-10-05 19:50

Hej, sedan några år har FBC P07 en Facebookgrupp där det bl a publicerats bilder och lite rapportering från cuper. Ni som inte är med, gå gärna med i gruppen. Sök sidan genom att skriva ”Sundsvall FBC P07” i Facebooks sökruta och anmäl att du vill vara med!

 

Jag, Johans pappa, och Jocke som är pappa till Linus har i höst ”ärvt” behörigheterna till sidan. På höstens föräldramöte var inställningen att vi fortsätter att använda sidan som tidigare, men att vi även startar en Messenger-grupp som kan användas mellan oss vid behov. Det blir lätt att skapa den Messenger-gruppen via Facebook-medlemmarna. Det kan finnas olika användning för Messenger, och det underlättar exempelvis om man vill stämma av med någon eller några i gruppen.

 

Vi har full förståelse för att alla inte använder Facebook eller Messenger, men vi bedömer ändå detta som smidiga kanaler att använda i vissa lägen. All viktig laginformation går förstås ut via lagets vanliga FBC-hemsida som vanligt, och det här blir mer ett komplement. Alla medlemmar har också rätt att skriva inlägg på Facebook-sidan.

 

Vi startar Messenger-gruppen inom kort, och kan lägga till nya föräldrar/anhöriga så snart vi får besked om nya intresseanmälningar till gruppen.

 

Mvh

Ulf Wallin och Jocke Jonsson

 

NIU ÖPPET HUS
2022-09-25 08:14
 
FBC P07 söker sponsorer till laget för säsongen 2022-2023
2022-09-24 18:16

Under höstens föräldramöte beslutade vi att undersöka möjligheten till att få sponsorer till laget. Kanske finns det möjlighet för det företag eller den organisation där du jobbar, eller har annan kontakt med, att vara sponsor för laget säsongen 2022-2023?

 

Alla bidrag till lagkassan är väldigt välkomna, och kan bland annat underlätta för lagets deltagande i cuper och på så sätt sänka spelarnas kostnad för att delta.

 

Vi tänker oss i utgångsläget några olika nivåer, se nedan. Vi vill nämna att i höst gör vi inga lagbeställningar av kläder, men vi kan ordna tryck på kommande beställningar av träningskläder. Eventuellt kan det också finnas möjlighet till kompletterande tryck.

  • Alternativ 1, Ett sponsorbidrag på 5 000 kr, tryck på kommande lagbeställling av kläder ingår

  • Alternativ 2: Ett sponsorsbidrag på 2 500 kr, tryck på kommande klädbeställningar ingår inte

  • Alternativ 3, Ett sponsorsbidrag i annan storlek

Det går naturligtvis bra att ta kontakt om andra alternativ. Sponsorsavtal eller annan dokumentation om sponsringen kommer vi att ordna. Hör av er om ni kan tänka er att vara sponsor till Ulf Wallin, ulf.wallin66@gmail.com. Har du frågor så hör av dig till Ulf på e-post eller 070-191 62 45

 

Vänliga hälsningar

Ledarna för Sundsvall FBC P07