SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Victory through Values
P09 Väst

Vi stänger träningarna helt i april
2021-04-09 20:18

Med anledning av de nya regionala rekommendationerna som kom idag fredag så var vi tvungna att omvärdera vårt tidigare beslut kring att hålla träningarna öppna och eniga tränare bestämde vid dagens träning att även stänga träningarna på onsdagar och fredagar. Sen tidigare har vi stängt måndagarna på Hedbergska och styrketräningen på Friskis. Vi har försökt hålla igång träningarna så länge det gått och har fortsatt med innebandyträningarna längre än många andra lag. Det smärtar ändå för oss alla att behöva ta det beslutet då vi förstår hur viktigt det är med rörelse för barnens fysiska och psykiska hälsa men samtidigt kan vi inte försvara att fortsätta träna inomhus under den smittspridning som pågår och stänger med hänsyn för barnens och ledarnas hälsa.

 

Vi hoppas och räknar med att kunna öppna upp en ny innebandysäsong (2021/22) i början av maj med 1-2 träningar i veckan som förläggs på dagar som inte krockar med fotbollen. När skolan slutar så vill vi träna 1-2 förmiddagar i veckan (kl 10.30-12.00).

 

Vi återkommer med information om uppstart.

Förändringar av träningsupplägget
2021-04-07 19:55

Med anledning av den stigande smittspridningen i vår region så har vi ledare beslutat oss för att skära ned på antalet träningspass under april månad. Måndagspassen i Hedbergskas idrottshall utgår helt och det gör också fyspassen inne på Friskis & Svettis på söndagarna. Vi fortsätter tillsvidare träna i Sporthallen på onsdagar och fredagar eftersom den hallen är så pass rymlig och erbjuder andra möjligheter att hålla avstånd och göra övningar i mindre grupper. Detta gäller tillsvidare och kan förändras med kort varsel. Upplägget gäller längst till onsdag den 28 april, därefter kommer ett nytt besked om hur träningarna fortsätter efter det.

 

/Ledarna

Ingen träning onsdag
2021-04-05 10:47

Träningen på onsdag den 7 april är inställd pga att golvet i Sporthallen ska fixas under tisdag och onsdag.

Påskledigt och påminnelse om regler för träning
2021-03-30 11:57
 
Covid-smittan ökar kraftigt i vårt område och vi ber återigen alla att respektera våra uppsatta riktlinjer för träning. Har någon varit hemma från skolan eller från träning pga covidsymtom (feber, hosta, trötthet, snuva, halsont, huvudvärk, nedsatt lukt- och smaksinne. diarré, hudutslag, missfärgade fingrar eller tår) så är er son välkommen tillbaka till träning när han har fått ett negativt svar på covidtestet och när det gått 7 dagar från testsvar och han har varit helt frisk de 2 senaste dagarna. För oss ledare känns det INTE okej att någon är hemma från skolan pga covidsymtom och sen är tillbaka på träningen någon eller några dagar senare utan att ha tagit test! Är någon hemma från skolan och inte kan påvisa ett negativt covidtest så vill vi inte att han kommer tillbaka till träning på minst 7 dagar och de två sista dagarna ska ha varit helt friska. Vi kommer inte att kunna hålla igång träningarna om inte hänsyn visas till detta.
 
Alla direktiv för deltagande i träning finns i tidigare nyhet på hemsidan och vi hoppas att alla respekterar ledarnas önskemål för att kunna fortsätta träna april ut.
 
Vi tränar på onsdag som vanligt men det är inga träningar på långfredag, påskdagen eller annnadag påsk. Efter veckans onsdagsträning så är nästa träning onsdag den 7 april.
Ändring måndag - en grupp kör kl 18-20
2021-03-21 21:28

Vi är 16 anmälda till träningen på Hedbergska imorgon och slår därför ihop grupperna till en enda grupp och tränar 2 timmar istället. Start klockan 18.00 och slut klockan 20.00. Samling kl 17.55 utanför entrén. För den som bara kan vara med den ena timmen som ursprungstanken var kan förstås vara det. Säg till i så fall. Sena återbud meddelas snarast.

 

Anmälda spelare:

 

Aron

Charlie

Gustav

Herman

Hugo

Kalle

Melker

Noa

Liam

Linus

Olle

Sigge U

Vilmer F

Wille

Sixten

Yabets

Direktiv för deltagande vid träning
2021-03-19 22:33

För att kunna fortsätta hålla träningarna öppna så förväntar vi oss att följande direktiv för att eliminera smittrisken vid träning upprätthålls. Vi ber vänligen alla att följa detta och inte agera efter sina egna åsikter eller ställa sina egna diagnoser. För oss tränare är det krav på att alla följer punkterna annars måste vi stänga träningarna för den här säsongen alternativt att någon annan får ta över ansvaret som tränare. Vi vill minska alla risker för barnen att exponeras för smitta och vi tränare vill känna oss trygga då vi flera gånger i veckan ställer upp på vår fritid och jobbar nära barnen. Varje träning riskerar vi att smittas av covid-19. Det pågår en pandemi, människor blir allvarligt sjuka, sjukvården kraschar och folk dör. Vi vill ta ansvar för att vi inte bidrar till att människor blir sjuka. Vänligen följ direktiven.

 

  • Spelare som varit hemma från skolan med covid-symtom får komma till träningen först efter att ett negativt covid-test har påvisats eller när det gått 7 dygn från insjuknandet och de senaste 2 dygnen har varit feberfria och friska. (Till Covid-symtom räknas feber, hosta, trötthet, snuva, halsont, huvudvärk, nedsatt lukt- och smaksinne. diarré, hudutslag, missfärgade fingrar eller tår).

 

  • Om någon annan i hushållet/familjen är covid-smittad så gäller samma regler för träningarna som för skola och arbete med isolering i 7 dagar.

 

  • Om någon i hushållet/familjen är hemma med covid-symtom så får inte spelaren komma till träningen under tiden den sjuke väntar på svar från covid-test. Om provsvaret är negativt så är spelaren välkommen tillbaka till träning. Om familjemedlemmen är hemma med covid-symtom men inte tar något test så vill vi inte att spelaren kommer till träningen på 14 dagar.

 

  • Vid närkontakt med bekräftat covid-smittad person som t ex klasskompis så önskar vi att ni är extra vaksamma på eventuella symtom och hellre stannar hemma från en träning extra för att se om symtom uppstår.

 

  • 48-timmars-regeln gäller vid magsjuka. Har spelaren kräkts om så bara en gång så är han välkommen tillbaka till träning efter att ha varit helt frisk i minst 2 dygn.