SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Victory through Values
P09 Väst

Målvaktsbrist!
2021-10-13 15:08

Vi har problem med att få tillräckligt många målvakter på våra träningar. Så finns det någon eller några som vill komma och köra extrapass med oss så är ni varmt välkomna. Det spelar ingen roll om det är en tjej eller en kille eller vilken ålder, vi kan anpassa det vi gör så det passar vem som helst. Det spelar ingen roll om ni tillhör en annan förening heller, vill ni köra en eller två extraträningar med oss så är ni välkomna!


Vi har lite besvärliga träningstider då vi tränar 16.15-17.30 så en del spelare och ledare har svårt att hinna i tid men om det passar någon målvakt där ute så be den höra av sig till mig på mail, telefon eller messenger.

Johan Nordell
johannordell69@gmail.com
070-4234317

Påminnelse riktlinjer angående smittspridningen
2021-09-24 11:30

Våra barn är än så länge inte vaccinerade och covid existerar fortfarande i samhället.

 

Med anleding av det så påminner vi alla föräldrar om att det fortfarande gäller träningsförbud vid förkylningssymtom och att om spelare varit sjuk så kan han delta på träningarna igen först efter att det gått minst 7 dagar från utbrottet och att han har var helt frisk sedan minst 2 dagar av dessa 7 dagarna. Detta gäller om spelare INTE tagit ett godkänt PCR-prov (det ni hämtar på Apoteket, testar och lämnar tillbaka inom 90 min). Snabbtester är INTE godkända! Om ett PCR-prov visat negativt covidtest så kan spelaren vara tillbaka första dagen han är symtomfri.

 

Så gör ALLTID PCR-prov vid sjukdom så kan spelaren komma tillbaka till träningen direkt när han är frisk. Annars bör han stå över i minst 7 dagar av hänsyn till andras hälsa.

Uppstart 2021/22!
2021-08-02 09:57

Nästa vecka, vecka 32, kickar vi igång innebandysäsongen med ett mini-camp i tre dagar! Vi tränar enligt följande:

 

Måndag 9/8 kl 10.30-12.30 i A-hallen

Tisdag 10/8 kl 10.30-12.30 i A-hallen

Onsdag 11/8 kl 10.30-12.30 i A-hallen

 

Anmälan eller återbud sker genom kallelser. Notera att anmälan till nästa veckas träningar ska ske senast fredag den 6/8.

 

Från och med vecka 33 så kommer vi under augusti och september att träna fredagar kl 16.00-18.00 i A-hallen. De spelare som inte tränar fotboll eller har annan sommaridrott kommer också att få ett personligt träningsschema för augusti/september som komplettering till fredagsträningarna.

 

10-12/9 åker vi med ett lag till Fatpipe Invitation Cup i Linköping.

1-3/10 åker vi till Sandviken och spelar Göranssons Cup

5-7/11 åker vi till Östersund och deltar i Östersundscupen

 

/Ledarna

Vi stänger träningarna helt i april
2021-04-09 20:18

Med anledning av de nya regionala rekommendationerna som kom idag fredag så var vi tvungna att omvärdera vårt tidigare beslut kring att hålla träningarna öppna och eniga tränare bestämde vid dagens träning att även stänga träningarna på onsdagar och fredagar. Sen tidigare har vi stängt måndagarna på Hedbergska och styrketräningen på Friskis. Vi har försökt hålla igång träningarna så länge det gått och har fortsatt med innebandyträningarna längre än många andra lag. Det smärtar ändå för oss alla att behöva ta det beslutet då vi förstår hur viktigt det är med rörelse för barnens fysiska och psykiska hälsa men samtidigt kan vi inte försvara att fortsätta träna inomhus under den smittspridning som pågår och stänger med hänsyn för barnens och ledarnas hälsa.

 

Vi hoppas och räknar med att kunna öppna upp en ny innebandysäsong (2021/22) i början av maj med 1-2 träningar i veckan som förläggs på dagar som inte krockar med fotbollen. När skolan slutar så vill vi träna 1-2 förmiddagar i veckan (kl 10.30-12.00).

 

Vi återkommer med information om uppstart.

Förändringar av träningsupplägget
2021-04-07 19:55

Med anledning av den stigande smittspridningen i vår region så har vi ledare beslutat oss för att skära ned på antalet träningspass under april månad. Måndagspassen i Hedbergskas idrottshall utgår helt och det gör också fyspassen inne på Friskis & Svettis på söndagarna. Vi fortsätter tillsvidare träna i Sporthallen på onsdagar och fredagar eftersom den hallen är så pass rymlig och erbjuder andra möjligheter att hålla avstånd och göra övningar i mindre grupper. Detta gäller tillsvidare och kan förändras med kort varsel. Upplägget gäller längst till onsdag den 28 april, därefter kommer ett nytt besked om hur träningarna fortsätter efter det.

 

/Ledarna

Ingen träning onsdag
2021-04-05 10:47

Träningen på onsdag den 7 april är inställd pga att golvet i Sporthallen ska fixas under tisdag och onsdag.