SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Victory through Values
P10 Öst

Nya träningstider
2021-03-28 22:40

Hej. 

Vi har fått möjlighet till nya träningstider, så vi tackade ja till detta.

 

From v. 13

Samtliga på Vibacke.

Onsdag 19-20

Lördag 9-10.30

Söndag 17-18. 

Vi kommer att hålla på fram till v.16 till att börja med. 

Under påsken kör vi på för de som vill. Så glöm inte anmäla er så vi vet hur många vi blir. 

När allt annat stannar upp eller avslutas för säsongen hittar vi innebandy-glädje tillsammans ett tag till! 

//Christina 

 

 

Sportlovet
2021-03-03 19:06

Vi kommer köra på sportlovet! Extra viktigt därför att ni svarar på kallelserna, så vi vet hur många det blir på träningen! 

:-)

Extra träningstid
2021-03-02 08:02
Hej.

Vi har utökat med en extra träningstid, söndagar 16-17 på Usland. 
Kallelse till den träningen kommer precis som de övriga träningarna några dagar innan. 

Till de som är nya i laget, ni behöver ladda ner appen SportAdmin om ni inte redan gjort det. Där svarar ni på kallelserna. Sedan är det bra att ha appen Supertext. Gäller även ni som är "oldisar".  Mycket lättare att få en överblick i konversationerna då. :-)

H en fin dag!
//Christina
Nu börjar innebandyn igen
2021-01-25 19:40

God fortsättning på det nya året!

I torsdags förra veckan hävde regeringen tillsammans med FHM förbudet av inomhusträning som gällt kommunala simhallar, idrottshallar, ishallar, bibiliotek osv, som varit sedan den 18e dec som ett led i att minska smittspridningen av Covid-19.

Folkhälsomyndigheten tillsammans med riksidrottsförbundet fortsätter att trycka på vikten av att barn & ungdomar för röra på sig i vardagen och uppmuntrar till rörelse och fortsatt träning när den kan genomföras på ett smittsäkert sätt.

Vi tränare har diskuterat hur vi vill genomföra detta på ett så bra sätt för alla inblandade så att man ska kunna känna sig trygg både som barn och förälder när barnen är på träning. Alla vi ledare är positiva till att köra igång träning igen och ser mycket fram emot att få komma igång igen.

Följande gäller för träning:

  • Alla barn kommer ombytta och klara till träningen -enbart inneskor tas på, på plats.
  • Barn lämnas av utanför hallen där tränare möter upp - inga föräldrar/anhöriga får lov att vara inne i hallen före/under/efter träning.
  • Enbart friska och symptomfria barn får komma till träning. – OBS! Om någon familjemedlem har symptom eller är sjuk så får även barnet som inte visar symptom stanna hemma från träningen tills samtliga familjemedlemmar är symptomfria.
  • Viktigt att alla har med sig egen vattenflaska till träning - vi delar inte vattenflaskor med varandra
  • Alla barn ska ha med sig egen klubba och glasögon. Vi har några låneglasögon som går att låna om man råkat glömma, dessa spritas efter varje träning. Glasögon är ett krav för att få delta på träning.
  • Målvaktsutrustning. Endast 2 personer / träning kommer få vara målvakt, då vi inte delar utrustning mellan varandra. Kläderna kommer tvättas mellan varje träning och hjälmar spritas.
  • Träningsmässigt ser vi ledare till att skapa övningar som undviker köbildning och vi gör vårt bästa för att försöka hålla distans till varandra.
  • -Handsprit finns tillgängligt i hallen och vi spritar händer före/efter

 

Vi respekterar varje familjs val i denna mycket speciella tid. Om det är så att ni känner att ert barn får pausa medverkan i träning pga rådande Covid-19 läge så ber vi er oss så att vi är medvetna om detta. Det är viktigt för oss ledare för planeringens skull att förstå hur många barn som kommer till träning.

Vi hoppas såklart att få återse så många så möjligt till på torsdag.
Varmt välkomna!
Christina + tränarna

Framflyttad start
2021-01-07 16:36
Hej. 

Restriktionerna som i dagsläget gäller gör att idrottshallarna är stängda tom 24/1. Sen får vi se om det blir förlängt eller lättar.. 
I dagsläget vet vi inget alls mer än att vi får flytta fram starten av innebandyn.

Vi får vara beredda på olika besked och ändringar som kan komma snabbt. Men det är bara att gilla läget. 

Vi hoppas att kunna få komma igång 28/1. :-)

//Christina 
Ta med utekläder
2020-12-18 21:03
Hej. 

Vi vet inte exakt hur det blir med träningen imorgon. Inomhus? Utomhus? Så ta med kläder så de kan vara ute.. Avslutning blir det i någon form, men kan bli vid multiarenan.

//Christina