SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Victory through Values
F10/11

Söndag 11/12
2022-12-04 19:23

På söndag 11/12 är det dags för 2 matcher i Ö-vik. Samåk gärna och i kallelsen ser ni vilka som har platser över i bilen. Kontaktuppgifter hittar ni i sportadminappen under kontakter. 

 

Matcherna spelas på Nolaskolan, kl 11:45 samt 14:45. Samling 45 minuter innan första matchen. 

 

Kom ihåg att skicka med lunchpengar/lunch. Lagkassan står för ett lättare mellis. Vid allergi kontakta Victoria Kollbeg: victoria.kollberg@gmail.com

 

Vi frågor kan ni kontakta tränare Andreas Willen eller Anders Rönnqvist som åker med denna gång. 

 

 

123... FBC

Fint engagemang men en liten bit kvar...
2022-11-15 19:29

Vad fint att se hur vi alla ställer upp för FBC flickor -10. På två hemmamatcher har vi dragit in ca 1300 kr endast på fikabordet. Och vet ni, vi har beställt över 350 st bingolotter och 26 kalendrar inför jul och uppesittarkväll. Fin-fina pengar i lagkassan, inför kommande cuper och roligheter. Bra jobbat! Vi har ett härligt gäng tjejer som inlett säsongen på bästa sätt och ska fortsätta ha roligt och utvecklas.

 

Det vi behöver hjälpas åt med är att fylla på laguppställningen inför dubbelt bortamöte i Örnsköldsvik den 11 december. Vi har nu totalt 11 st anmälda spelare men vi behöver vara några till med tanke på ev sjukdomar, skador etc. Vi vill ju också att tjejerna som åker ska få goda förutsättningar. WO kostar som sagt 5000 kr per match och vi kan inte flytta matcher pga att flertalet väljer fotbollscup under en innebandysäsong. Även om vi förstår att cup är roligt och vi vill såklart att tjejerna ska hålla på med flera sporter. Ni som har fått ett mejl av fotbollsledare, vänligen läs det och anmäl om ni kan spela söndag den 11:e. Självklart ställer upp för varandra med samåkning och så vidare. 

 

Jag skickar strax ut en kallelse till samtliga i laget där alla som kan åka anmäler sitt deltagande. Alla som anmäler sig får naturligtvis spela.

 

Tack till er som hört av sig och ställer upp den 11:e! Och tack till fina fotbollsledare som också hjälper till. Det känns kul och viktigt att vi har ett gott samarbete. 

 

Redan nu önskar jag att ni har koll på följande datum under säsongen då det är inbokat dubbla bortamatcher i Örnsköldsvik; söndag den 5 februari samt lördag 25 mars.

 

I kalender på hemsidan ser ni säsongens samtliga matcher (med reservation för ändringar). 

 

Tillsammans hjälps vi åt! /Camilla

Har vi ett lag till bortamatcher den 11/12?
2022-11-03 07:55

Hej!
Innebandysäongen är nu i full gång och vi är ett stort, härligt gäng glada innebandyspelare som valt att träna och spela detta år.

Men... flertalet har tackat nej i intresseanmälan till bortamatcher den 11 december. 
Jag håller därför tummarna för att de flesta av er som inte svarat har möjlighet att spela. Vänligen svara så snart ni kan! 

Får vi inte ihop ett lag innebär det att jag måste börja jobba för att flytta matcherna så snart som möjligt. (Det innebär då merjobb för mig, bortalagets ledare samt innebandyförbundet så det är helst något vi ska undvika). Lämnar vi WO, det vill säga att vi inte kommer till match, kostar det oss 5000 kr PER match från lagkassan. Det vill vi undvika. 

 

Tillsammans hjälps vi åt! /Vänligen Camilla

PS. På hemsidan hittar ni alla säsongens matcher i kalendern. 

Påminnelse Bingolotter
2022-10-29 18:07

Hej,

Påminner om att i morgon, söndag 30/10, är sista dag för att beställa Bingolotter till uppesittarkvällen 23/12. 

 

Om ingen beställning görs kommer en beställning på 8 st enkellotter att läggas.

 

Observera att även alternativet "Friköp" finns tillgängligt.

 

Med vänlig hälsning

Ledarna

Till er som sitter i sekretariatet och ska vara matchvärd
2022-10-10 20:29

Hej!
Nu har jag försökt att ladda upp denna länk under fliken dokument väldigt många gånger men ger upp. Den vill inte. Här nedan kommer länken till Västernorrlands innebandyförbunds utbildning i sekretariat och matchvärd från 2021. Man får titta på det som berör en helt enkelt. 

(Avsnittet om att vara matchvärd  från minut 14-27). (Avsnittet om att sitta i sekretariatet 27-35min). Nytt för i år är att man ska vara minst 2 matchvärdar. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=kSAKfSrZwUI

 

Hälsningar Camilla

Pang-erbjudande!
2022-09-09 19:20
Pang-erbjudande!

Svart överdragströja för endast 99 kr!  Med FBC- och klubbhusets logga. Gäller endast denna helg.

 

Du mejlar namn, lag samt storlek till patrik@klubbhuset.com 

 

Stl: 152, 164, S, M, L, XL 

 
Föreningssponsorer