SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Victory through Values
F10/11

Klart med ledare inför 2022/23
2022-04-11 21:23

Det satt hårt inne men till sist kunde vi få till en lösning inför nästa säsong. Ett stort tack till alla som kom på föräldramötet och en eloge till de som tar på sig en ledarroll eller arbetsuppgift!

 

Tränare

Anders Rönnqvist, Andreas Villén, Glenn Enheim, Stefan Östberg  

 

Lagledare

Camilla Hedman

 

Kassör

Viktoria Kollberg

 

Försäljning

Martin Granlund och Viktoria Kollberg

 

Utrustning

Christoffer Lindström

 

Föräldragrupp

Jenny Lemon, Isabell Holmsten, Sofie Nilsson

 

Under dokument hittar ni beskrivningar av arbetsuppgifterna https://www.sundsvallfbc.se/dokument/?ID=245225

 

Nu tackar vi för denna säsong och vi ses igen i höst!

/Ledarna

Välkomna på nytt föräldramöte 11/4!
2022-04-03 21:08

Dagens föräldramöte krockade med en fotbollsträning och kanske kan det förklara det något skrala deltagandet där knappt hälften av spelarna hade en förälder som deltog. Men som tur är så får alla som missade mötet en ny chans på måndag 11/4, kl.18.00.

 

Anledningen till att vi måste ha ytterligare ett möte är att vi inte helt kom i mål med planeringen av nästa säsong. Att vi föräldrar engagerar oss i laget är helt enkelt en förutsättning. Väldigt rakt uttryckt betyder det att om vi inte kan hitta ett sätt att fördela de arbetsuppgifter som finns kan vi inte driva ett lag nästa år. Så se därför mötet som obligatoriskt och man behöver skaka fram en riktigt bra ursäkt för att inte närvara.

 

Vi har i alla fall fått en ny kassör, Victoria Kollberg vilket känns kanonbra! Kvar att lösa är tillsättning av lagledarrollen. På mötet gick vi igenom de arbetsuppgifter som lagledarrollen innebär och det föreslogs att uppgifterna ska delas på två personer. Jag tagit fram ett förslag på arbetsfördelning som det är bra om ni läser igenom före mötet. Förslaget hittar ni under Dokument på vår lagsida https://www.sundsvallfbc.se/dokument/?ID=245225.

 

Finns andra idéer och tankar på hur vi kan lösa detta så tas de glatt emot. Om någon redan nu känner sig laddad att ta en av lagledarrollerna så får man mer än gärna höra av sig till Martin.

 

Var? FBC:s klubblokal på Ögården, Raholmsvägen 32, Alnö

När? Måndag 11/4, kl.18.00. Vi låser dörren och öppnar inte förrän vi är klara 😊

 

Kallelse till mötet kommer att skickas separat så vi kan se hur många vi blir.

 

Med vänlig hälsning

/Martin

Sista sammandraget 2021/22 i Njurunda 2/4
2022-03-29 20:43

Så var det dags för sista sammandraget för säsongen 2021/22. Vårt Dream Team åker till Njurunda sporthall för att spela två matcher. Avboka allt annat - detta vill ni inte missa!

 

Lag 1 - Samling i entrén: kl.10.45

  • 11:30 Sundsvalls IBF F11-12 Nord Vit

Spelare: Lina Grahn Birve, Irma Rönn, Meja Andersson, Nova Tjärnberg, Liv Hedman, Moa Grelsson, Emma Sandgren, Tilda Kollberg

Ledare: Andreas och Martin

 

Lag 2 - Samling i entrén: kl.13.45

  •  14.30 Sundsvalls IBF F11-12 S-malm Svart

Spelare: Elma Lindström, Alice Edström, Vera Sandholm, Liv Rönnqvist, Tuva Karlsson, Meja Molander, Tyra Östlin, Saga Larsson, Vera Johansson

Ledare: Anders

 

Kiosk

Försäljning av korv, toast, dryck, kaffe/te, godbitar, frukt, chokladkakor samt chips kommer att finnas i kaféet på övervåningen bredvid hallen. (Alltså ej det fik som är vid entréplan som hallen som ansvarar för det.) Vi ser gärna att Swish används men kan ta även kontanter om det är jämnt belopp som ges i kontanter.

 

Kom ihåg klubba, glasögon och vattenflaska!

 

Pssst... Glöm inte bort träningen och föräldramötet https://www.sundsvallfbc.se/nyheter/?ID=245223&NID=888020 på söndag 3/4 kl.10.30.

 

 

1, 2, 3… FBC!

/Ledarna

Föräldramöte söndag 3 april, kl.10.30
2022-03-22 20:41

Hej!

 

Innebandysäsongen lider mot sitt slut och nu vi vill kalla till ett föräldramöte där vi kan summera säsongen som gick och planera inför nästa säsong. Vi får även möjlighet att snacka ihop oss innan cupäventyret i Umeå. Vi håller till i Vibackehallen medan tjejerna tränar.

 

Försök prioritera detta så att minst en förälder är med på mötet. Ett starkt föräldraengagemang är en förutsättning för att våra tjejer ska kunna spela innebandy tillsammans.

 

Vi ses!

/Ledarna

Lördagens matcher i Sporthallen
2022-03-14 21:08

Seriespelet går nu in i slutspurten och till helgen spelar vi vårens näst sista sammandrag i Sundsvalls Sporthall (B-hallen). Tre matcher fördelat på två lag.

 

Lag 1 - Samling i entrén: kl.08.45

  • 09:30 Sundsvalls IBF F11-12 Nord Svart
  • 11:30 Sundsvalls IBF F11-12 Haga 1

Spelare: Alice Strand, Emma Sandgren, Irma Rönn, Wilma Enheim, Vera Johansson, Tyra Östlin, Tuva Karlsson, Moa Grelsson, Nova Tjernberg, Freja Jeppling

Ledare: Glenn och Martin

 

Lag 2 - Samling i entrén: kl.12.45

  • 13.30 Sundsvalls IBF F11-12 S-malm Orange

Spelare: Liv Hedman, Elma Lindström, Alice Edström, Iris Lindgren, Emilia Mancilla Olivelöf, Hanna Nordlund, Vera Sandholm, Liv Rönnqvist, Meja Andersson, Meja Molander

Ledare: Anders, Andreas och Lowa (vanligtvis spelare men som denna gång förstärker på bänken som demoncoach)

 

Kiosk

Det kommer att finnas en kiosk med kaffe, toast, läsk med mera. Endast betalning med Swish.

 

Spelare - kom ihåg klubba, glasögon och vattenflaska!

 

Föräldrar – kom ihåg att ladda inför matchen på läktaren. Fritt fram att ta med trummor, konfetti och väloljade stämband för läktarsång. Pyroteknik undanbedes dock 😊

 

1, 2, 3… FBC!

/Ledarna

Inställda träningar under sportlovet
2022-03-08 18:00

Hej! 

 

På grund av för få anmälda spelare så ställer vi in träningarna under sportlovet, dvs. torsdag 10/3 och söndag 13/3.

 

Vi ses igen torsdag den 17/3.

 

Ha ett fortsatt härligt sportlov!

/Ledarna 

 
Föreningssponsorer