SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Victory through Values
P13 Väst

Träningsstart för P13 väst
2021-10-04 18:55

Nu kör vi igång med innebandyn igen!

 

Efter förra helgens kick off så startar vi träningarna nu på söndag den 10/10 i Sticksjöhallen kl 16.00. Kallelse skickas under veckan.

 

Vi kommer att starta upp med träning två söndagar i rad och sen därefter blir det två träningar i veckan, söndagar och ytterligare en vardagkväll (tisdagar eller torsdagar) kl 18-19 i delad grupp i en mindre hall (Hedbergska).

 

Det blir matchspel under säsongen i form av sammandrag där vi spelar flera matcher på samma dag.

 

För tillfället har vi fullt antal spelare för vad vi tränare mäktar med att hantera under våra träningspass men intresserade kan höra av sig och ställa sig i kö ifall någon slutar.

 

Se över ert material så att ni har klubba och innebandyglasögon redo så kör vi på söndag!

 

/Ledarna

Vi stänger helt
2021-04-09 20:36

Med anledning av de nya regionala rekommendationerna som kom idag fredag så har vi varit tvungna att omvärdera vårt tidigare beslut kring att hålla träningarna öppna. Smittspridningen ökar kraftigt i vårt område och en "tredje våg" har startat. Det blir därför svårt att försvara att vi ska fortsätta träna inomhus med våra barn.  Det smärtar att behöva ta detta beslut då vi förstår hur viktigt det är med rörelse för barnens fysiska och psykiska hälsa men samtidigt säger alla råd och rekommendationer att vi bör flytta träningen utomhus i hänsyn för barnens och ledarnas hälsa.

 

Vi har nästan samma killar igång i fotbollslaget Kungsnäs FC och där utökar vi istället antalet träningar till två gånger i veckan med start nästa vecka. De killar som spelar innebandy med oss i Sundsvall FBC men fotboll i ett annat lag är välkomna att vara med på våra fotbollsträningar om inte andra lag har startat sina fotbollsträningar ännu.

 

Om situationen är annorlunda i maj så kanske vi öppnar upp för några innebandytillfällen igen för att avsluta denna säsong . Någon form av avslutning kommer vi i alla fall att genomföra.

 

Vi återkommer med information om det senare i slutet av april eller i början av maj.

 

/Ledarna

Minskat antal träningar
2021-04-08 20:09

Med anledning av den ökade smittspridningen i området så minskar vi antalet träningar per vecka under april. Vi slutar träna på onsdagarna och fortsätter på söndagarna tre helger till, den 11/4, 18/4 och 25/4.

Onsdagens träning inställd!
2021-04-05 11:36

Det blir ingen innebandyträning på onsdag den 7 april eftersom Sporthallen ska göra underhåll på golvet både tisdag och onsdag.

Träning i påsk och under påsklovet
2021-03-30 11:53
Vi kör träning på onsdag kl 17.45-19.00 i A-hallen. På påskdagen är det ingen träning eftersom att hallen är stängd. Däremot så tränar Kungsnäs fotboll på Västhagen på lördag klockan 12.00-13.30 och dit är alla välkomna att vara med och spela oavsett om ni inte har varit med i något fotbollslag eller är med i något annat lag men ändå vill komma och lira lite fotboll i det fina varma vårvädret.
 
På påsklovet kör vi innebandyträningar som vanligt onsdag och söndag i A-hallen. Innebandyn fortsätter med två träningar (onsdag och söndag) under april ut så att vi får ta igen lite missad träningstid från i höstas och så håller vi tummarna för att vi kan få fortsätta göra träna och att inte en ökad smittspridning sätter stopp.
 
Covid-smittan ökar i vårt område och vi ber återigen alla att respektera våra uppsatta riktlinjer för träning. Har någon varit hemma från skolan eller från träning pga covidsymtom (feber, hosta, trötthet, snuva, halsont, huvudvärk, nedsatt lukt- och smaksinne. diarré, hudutslag, missfärgade fingrar eller tår) så är er son välkommen tillbaka till träning när han har fått ett negativt svar på covidtestet och när det gått 7 dagar från testsvar och han har varit helt frisk de 2 senaste dagarna. För oss ledare känns det INTE okej att någon är hemma från skolan pga covidsymtom och sen är tillbaka på träningen någon eller några dagar senare utan att ha tagit test! Är någon hemma från skolan och inte kan påvisa ett negativt covidtest så vill vi inte att han kommer tillbaka till träning på minst 7 dagar och de två sista dagarna ska ha varit helt friska. Vi kommer inte att kunna hålla igång träningarna om inte hänsyn visas till detta.
 
Alla direktiv för deltagande i träning finns i tidigare nyhet på hemsidan.
Direktiv för deltagande i träning
2021-03-19 22:40

För att kunna fortsätta hålla träningarna öppna så förväntar vi oss att följande direktiv för att eliminera smittrisken vid träning upprätthålls. Vi ber vänligen alla att följa detta och inte agera efter sina egna åsikter eller ställa sina egna diagnoser. För oss tränare är det krav på att alla följer punkterna annars måste vi stänga träningarna för den här säsongen alternativt att någon annan får ta över ansvaret som tränare. Vi vill minska alla risker för barnen att exponeras för smitta och vi tränare vill känna oss trygga då vi flera gånger i veckan ställer upp på vår fritid och jobbar nära barnen. Varje träning riskerar vi att smittas av covid-19. Det pågår en pandemi, människor blir allvarligt sjuka, sjukvården kraschar och folk dör. Vi vill ta ansvar för att vi inte bidrar till att människor blir sjuka. Vänligen följ direktiven.

 

  • Spelare som varit hemma från skolan med covid-symtom får komma till träningen först efter att ett negativt covid-test har påvisats eller när det gått 7 dygn från insjuknandet och de senaste 2 dygnen har varit feberfria och friska. (Till Covid-symtom räknas feber, hosta, trötthet, snuva, halsont, huvudvärk, nedsatt lukt- och smaksinne. diarré, hudutslag, missfärgade fingrar eller tår).

 

  • Om någon annan i hushållet/familjen är covid-smittad så gäller samma regler för träningarna som för skola och arbete med isolering i 7 dagar.

 

  • Om någon i hushållet/familjen är hemma med covid-symtom så får inte spelaren komma till träningen under tiden den sjuke väntar på svar från covid-test. Om provsvaret är negativt så är spelaren välkommen tillbaka till träning. Om familjemedlemmen är hemma med covid-symtom men inte tar något test så vill vi inte att spelaren kommer till träningen på 14 dagar.

 

  • Vid närkontakt med bekräftat covid-smittad person som t ex klasskompis så önskar vi att ni är extra vaksamma på eventuella symtom och hellre stannar hemma från en träning extra för att se om symtom uppstår.

 

  • 48-timmars-regeln gäller vid magsjuka. Har spelaren kräkts om så bara en gång så är han välkommen tillbaka till träning efter att ha varit helt frisk i minst 2 dygn.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Föreningssponsorer