Kval till SSL 17/4, 19:00: Sundsvall FBC - Warberg IC
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Victory through Values
P13 Väst

Paus i träningarna
2023-05-31 08:36

Vi tar nu en paus med innebandyträningarna till skolan startar igen i augusti. Det kan eventuellt hända att vi bjuder in till spontana tillfällen för lite innebandyspel under sommarperioden om och när andan faller på. Annars så drar innebandyn igång igen när skolorna är igång för läsåret 2023/24.

Inget juluppehåll
2022-12-17 10:56

Vi tränar på som vanligt under mellandagarna med lite förändrade tider bara.

 

Vecka 52 tränar vi tisdag den 27/12 och torsdag den 29/12 i Sticksjö kl 18-19 med samling kl 17.50. Ingen träning söndag den 1/1 pga "röd dag".

 

Sen vilar vi träningen tisdag den 3/1 och åker till Uppsala för Storvreta Cup på onsdag den 4/1.

Träningsgruppen är fulltalig
2022-09-05 15:51

Vår träningsgrupp i Sundsval FBC P13 väst är full till antalet deltagare. Vi kan i nuläget inte ta emot fler spelare säsongen 2022/23. Vi ber intresserade att vänligen kontakta andra lag i närområdet för att se om de har platser över.

 

/Ledarna

Träningsstart för P13 väst
2021-10-04 18:55

Nu kör vi igång med innebandyn igen!

 

Efter förra helgens kick off så startar vi träningarna nu på söndag den 10/10 i Sticksjöhallen kl 16.00. Kallelse skickas under veckan.

 

Vi kommer att starta upp med träning två söndagar i rad och sen därefter blir det två träningar i veckan, söndagar och ytterligare en vardagkväll (tisdagar eller torsdagar) kl 18-19 i delad grupp i en mindre hall (Hedbergska).

 

Det blir matchspel under säsongen i form av sammandrag där vi spelar flera matcher på samma dag.

 

För tillfället har vi fullt antal spelare för vad vi tränare mäktar med att hantera under våra träningspass men intresserade kan höra av sig och ställa sig i kö ifall någon slutar.

 

Se över ert material så att ni har klubba och innebandyglasögon redo så kör vi på söndag!

 

/Ledarna

Vi stänger helt
2021-04-09 20:36

Med anledning av de nya regionala rekommendationerna som kom idag fredag så har vi varit tvungna att omvärdera vårt tidigare beslut kring att hålla träningarna öppna. Smittspridningen ökar kraftigt i vårt område och en "tredje våg" har startat. Det blir därför svårt att försvara att vi ska fortsätta träna inomhus med våra barn.  Det smärtar att behöva ta detta beslut då vi förstår hur viktigt det är med rörelse för barnens fysiska och psykiska hälsa men samtidigt säger alla råd och rekommendationer att vi bör flytta träningen utomhus i hänsyn för barnens och ledarnas hälsa.

 

Vi har nästan samma killar igång i fotbollslaget Kungsnäs FC och där utökar vi istället antalet träningar till två gånger i veckan med start nästa vecka. De killar som spelar innebandy med oss i Sundsvall FBC men fotboll i ett annat lag är välkomna att vara med på våra fotbollsträningar om inte andra lag har startat sina fotbollsträningar ännu.

 

Om situationen är annorlunda i maj så kanske vi öppnar upp för några innebandytillfällen igen för att avsluta denna säsong . Någon form av avslutning kommer vi i alla fall att genomföra.

 

Vi återkommer med information om det senare i slutet av april eller i början av maj.

 

/Ledarna

Minskat antal träningar
2021-04-08 20:09

Med anledning av den ökade smittspridningen i området så minskar vi antalet träningar per vecka under april. Vi slutar träna på onsdagarna och fortsätter på söndagarna tre helger till, den 11/4, 18/4 och 25/4.

 
Föreningssponsorer