Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Victory through Values

Bli medlem i Sundsvall FBC Ungdom
BLI MEDLEM
Redaktör Sociala medier sökes!
2020-04-03 13:34

Hej!


I dessa tråkiga Corona-tider utan innebandy försöker vi inom FBC att blicka framåt för att skapa en starkare organisation inom många områden.


Vi skulle behöva hitta någon som är intresserad av sociala medier och som även kan skapa lite roliga videos och roliga effekter för våra sociala medier.

 

Det kan vara att skapa inbjudan till våra matcher, skapa roliga presentationer av speciella nyheter på ett proffsigt sätt.

 

Är du den personen, eller har du någon i din närhet som du tror tycker det kan vara ett bra sätt att visa framfötterna inom det området samtidigt som hen hjälper FBC att bli proffsigare?

 

Hör av dig till webmaster@sundsvallfbc.se med tips!

Morgondagens websändning ej gratis
2020-03-14 19:42
Hej på er!

Tyvärr kommer inte morgondagens match i Allsvenskan att sändas gratis som vi sade tidigare.

De som har rättigheterna till matchen gick inte med på att släppa den gratis trots de rådande läget. Så det är ordinarie priser som gäller och den sänds här:

https://www.innebandy.tv/livestream?id=20487

Ledsen att vi var för snabba idag med att säga att sändningen skulle vara gratis, ligger utanför vår kontroll att bestämma detta tyvärr.

Forza FBC
Säsongens sista hemmamatcher i Div.1 och Allsvenskan
2020-03-14 11:16

Vi har på hemsidan tidigare gått ut med att vi följer Innebandyförbundets och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 


För att minimera mängden publik på plats så kommer dagens och morgondagens hemmamatcher att streamas gratis.

 

Dagens match i Div.1 Norra mellan Sundsvall FBC Ungdom – Dalen IBS sänds på https://fbcj20.streamingbolaget.se/play/broadcast/XvJsmwTBv

 

Morgondagens match i Allsvenskan Norra mellan Sundsvall FBC - Wibax Piteå sänds på https://www.innebandy.tv/livestream?id=20487

 

Swisha gärna pengar för en soffbiljett, kaffe och fika till 123 544 04 90.

 

Forza FBC

Coronainfo från föreningen
2020-03-13 16:16

Med anledning av den pågående Corona-pandemin så vill vi här komma med lite information hur vi i Sundsvall FBC kommer att agera.

 

Vi kommer att följa Svenska Innebandyförbundets och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 

Se mer på:  https://innebandy.se/inlaegg/lista/information-gallande-coronaviruset/

 

Info från Västernorrlands innebandyförbund:

Ungdomsserierna Röd, Blå och Grön avbryts from idag 13/3. Samma gäller för Utvecklingsserierna (senior), i Västernorrlands Innebandyförbund, som avbryts med omedelbar verkan.

 

Läs mer på Västernorrlands innebandyförbund: https://innebandy.se/vasternorrland/

 

Om man som lag skall avsluta säsongen nu direkt eller om man vill fortsätta att träna är upp till respektive lag att bestämma, inget vi som förening kommer att besluta för tillfället. 


Skulle det ändras så kommer vi att skicka ut info om detta samt skriva om det här.


Ta hand om er därute!


Corona vs Coop cup
2020-03-12 21:55
Med anledning av rådande tillstånd i landet på grund av coronaviruset, covid-19, har vi i samråd med våra samarbetspartners beslutat att ställa in Coop Cup nu i april. Likt övriga föreningar i landet känner vi att vi behöver agera på ett ansvarsfullt sätt och även följa de restriktioner som utfärdats så detta känns som rätt beslut att ta. Inget nytt datum är fastställt just nu utan nu rider vi ut det här och tar nya tag så snart allt börjar återgå till det normala igen. 

Kom ihåg att läsa den information som tidigare lagts ut kring hur vi bör hantera och motverka smittspridning inom idrotts- och föreningslivet.
Information om Coronavirus
2020-03-11 18:22
Med anledning av risk för spridning av Coronavirus så vill vi uppmana alla som spelar matcher i helgen att inte ta i hand med domare, ledare och spelare varken innan eller efter matcher. 

Tänk på att stanna hemma om du är sjuk. Nys och hosta i armvecket för att undvika smittspridning. Undvik att röra ditt ansikte, ögon samt att vara i nära kontakt med sjuka människor. 

För mer och uppdaterad information följ Svenska innebandyförbundets information på
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P04, 02/04 11:43 
P10 Öst, 01/04 21:06 
P04, 31/03 12:57 
P07, 30/03 18:23 
Dam/Utveckling, 29/03 21:30 
F10/11, 28/03 16:03