Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Victory through Values

Bli medlem i Sundsvall FBC Ungdom
BLI MEDLEM
2019-09-12 22:34

Hej på er!

 

Här kommer påminnelse och förtydligande gällande “Föreningsrullen" 

 

Beting för Föreningsrullen säsong 19/20

  • En prenumeration/familj - leverans hem till dörren tre ggr per år

  • En säck per leverans - men med tanke på miljö, logistik och ekonomi levererar vi helst inte färre än två säckar per leverans

  • Deadline - förlängt till 23/9 för beställning av nya prenumerationer

 

Sammanfattad info om Föreningsrullen

  • Beställning av prenumerationer - sker via formuläret på hemsidan under fliken Föreningsrullen. Har ni beställt via ert lag måste vi be er beställa på nytt via formuläret! Detta för att kunna hantera administration och logistik för utkörning till era hemadresser. Ber om ursäkt för besväret!

  • Leverans sker tre ggr per år - månadsskifte jan/feb, maj/jun, sep/okt

  • Betalning sker via BG eller Swish - se info på hemsidan eller via nedan länk 

  • 160-190 kr/säck - beroende på val av papper, se info på hemsidan eller via nedan länk

  • Sponsring - för varje säck ni köper går ca 20:- till det egna laget och ca 20:- till föreningen 

  • Väljer ni inte prenumeration måste ni göra friköp - vid friköp sätter ni in ett engångsbelopp på 180:-/spelare, på det egna lagkontot, vilka lagen själva sedan redovisar vidare till föreningen

  • Spelare som tillkommer under året - får ta ställning vid nästkommande leverans om prenumeration/friköp

 

OBS! Tipsa släkt och vänner om att de kan sponsra sitt favoritlag inom Sundsvall FBC genom att beställa hushålls- och toapapper via vår hemsida :)

 

Mer information om Föreningsrullen och beställningsformulär hittar ni under fliken Föreningsrullen på hemsidan eller via nedan länk:

https://www.sundsvallfbc.se/sida/?ID=250302

 

Tack på förhand!


Ledarmöte för spelare födda 2004 och yngre
2019-08-26 16:00

Hej innebandyvänner!

Äntligen är sommaren över så att en ny innebandysäsong snart kan ta sin början. Jag vill därför bjuda in dig till ett ledarmöte för alla tränare och lagledare i respektive ungdomslag med spelare födda 2004 och yngre.

Välkommen till Hedbergska skolan TISDAG DEN 3/9 kl 19.00-21.00. Ingång vid den klassiska trappan.

Jag som kallar er heter Johan Nordell och har av Styrelsen tillfrågats om att vara ungdomsansvarig för lag med spelare födda 2004 och yngre. Vad uppdraget egentligen omfattar är fortfarande lite oklart. Detta är en uppgift som sker ideellt och helt och hållet på fritiden och utan någon som helst ersättning så jag har lovat att ställa upp i den mån av tid som finns. Jag har själv två pojkar vars lag jag tränar, födda 2009 och födda 2013, och hjälper även till i killarnas Juniorallsvenska (JAS) lag eftersom många av mina elever på NIU (Nationell idrottsutbildning) finns där och för att vi NIU-instruktörer har ett visst ansvar för våra elevers hela utbildning som också omfattar tiden i föreningarna på kvällar och helger. Jag ser mig själv som sammankallande för alla lag men har ingen som helst ambition att toppstyra någon verksamhet. Jag tror på tillitsbaserat ledarskap och vet att de som kan verksamheten bäst är de som finns i den. Helheten formar vi tillsammans i dialog med varandra.

 Jag vill dock att vi träffas och diskuterar hur vi kan samarbeta och göra Sundsvall FBC till en fantastisk innebandyförening. Sen finns det ju alltid en del praktikaliteter som vi måste lösa tillsammans och det viktigaste av allt just nu är fördelningen av halltider vilket det första mötet kommer att ägnas åt så det är viktigt att du kommer.

Ses tisdag den 3/9!

Välkomna!

Johan Nordell

Sundsvall FBC Ungdom

Schema strandstädning
2019-06-26 08:24
v27 - HJ20
v28 - F03
v29 - Herr
v30 - HJ18
v31 - F04/05 (samordnas mellan lagen)
v32 - P04
v33 - F06/07
v34 - P06
v35 - P07
v36 - P08 (samordnas mellan lagen)
v37 - P09 (samordnas mellan lagen)
v38 - P05 (samordnas mellan lagen)
v39 - P10 (samordnas mellan lagen)
Grattis till cupvinst!
2019-06-03 13:12
I helgen spelades Jalas cup i Falun. P03 Nord åkte till cupen med två lag och slutade gruppspelet som vinnare i båda grupperna. I finalspelet förlorade ett av lagen sin kvartsfinal på straffar. Det andra lagen tog sig hela vägen till finalen där man ställdes mot ett av Sveriges bästa 03-lag, Ledberg. Efter en jämn, tät match så stod våra grabbar som vinnare. Ett stort grattis till alla som gjorde en kanoncup!!

Även våra 02-killar och HJ18 gjorde en kanonfin insats genom att ta sig till semifinal respektive final.

FORZA FBC!


Tack!!
2019-06-02 18:30
Tusen Tack för strålande uppslutning på strandstädningen i dag. Schysst att vi fick härligt väder också. Ha en fin försommar på våra välstädade stränder nu och njut av lediga helger och förhoppningsvis  massor av sol.
Heja er!!Strandstädning den 2 juni kl 10.00
2019-05-19 22:07
Äntligen är det dags att kratta in sommaren igen. Vi samlas i Bänkåsviken den 2 juni kl 10.00 där vi delar in oss i arbetslag och välkomnar sommaren med medhavda krattor och sopsäckar.
Vi hoppas att så många som möjligt dyker upp så vi kan dela på arbetsbelastningen. Se det som ett träningspass.

Något litet att äta och samlas kring fixar styrelsen.

Schema för sommarens städpass kommer att läggas ut på hemsidan liksom information om var det hämtas redskap och svaras på frågor.

Detta är en återkommande aktivitet som ger fina pengar till föreningskassan samtidigt som det är trevligt, någorlunda muskelbyggande och fantastiskt socialt.

Välkomna!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P08 Öst, 18/09 16:51 
P08 Öst, 16/09 15:23