Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Victory through Values

Bli medlem i Sundsvall FBC Ungdom
BLI MEDLEM
Strandstädning den 2 juni kl 10.00
2019-05-19 22:07
Äntligen är det dags att kratta in sommaren igen. Vi samlas i Bänkåsviken den 2 juni kl 10.00 där vi delar in oss i arbetslag och välkomnar sommaren med medhavda krattor och sopsäckar.
Vi hoppas att så många som möjligt dyker upp så vi kan dela på arbetsbelastningen. Se det som ett träningspass.

Något litet att äta och samlas kring fixar styrelsen.

Schema för sommarens städpass kommer att läggas ut på hemsidan liksom information om var det hämtas redskap och svaras på frågor.

Detta är en återkommande aktivitet som ger fina pengar till föreningskassan samtidigt som det är trevligt, någorlunda muskelbyggande och fantastiskt socialt.

Välkomna!
Lagberättelser
2019-05-19 21:50
Hej på er
Inför årsmötet vill vi gärna ha in lagberättelser för samtliga lag. Detta för att kunna sammanfatta säsongen och för att vi ska få en chans att bli delaktiga och informerade om varandras verksamhetsår.
En lagberättelse kan tex innehålla:
-Hur det gått för respektive lag i seriespelet, vilken målsättning laget haft för säsongen, hur det fungerat på träningar samt i och runt laget 
-Hur många spelare man haft tillgängliga samt vilka tränar/ ledare och övriga funktioner som funnits i och runt laget.
-Deltagande i cuper, DM mm
-Målsättning inför nästa säsong
Tankar inför nästa säsong

Skriv ihop och skicka till styrelsen i god tid.
Tack på förhand
Styrelsen genom Eva
Vill du bidra till föreningens framgång?
2019-05-17 09:59

Hej på er!

 

I mitten av juni är det dax för det ordinarie årsmötet i Sundsvall FBC .

 

Styrelsens arbete har kommit igång bra och flera av arbetsgrupperna har fått en bra start. För att ytterligare öka delaktigheten och för att försöka täcka in alla intressegrupper så skulle vi gärna se att vi kan förstärka styrelsen med ett par personer med hemvist i de yngre lagen.

 

Känner du att du är en tänkbar kandidat, eller att du har tips på någon. Skicka då ett mail till valberedning@sundsvallfbc.se

 

Ha en bra helg!

 

/Valberedningen

Hjälp rörande Föreningsrullen
2019-05-12 13:19

Hej på er alla!

 

En väldigt viktig inkomstkälla för föreningen är vår försäljning av papper, Föreningsrullen.

 

Vi har nu problem med lokaler för att lagra detta papper, både i samband med utdelningarna, men även mellan utdelningarna. Vi skulle således behöva er hjälp att först lite mer akut ordna en lokal på ca 30-40 m2 som en depå under ca 1 vecka i månadsskiftet maj/juni. Lokalen bör ligga i City/Haga/Bydalen/Skönsberg/Gärde-området för att underlätta logistiken.

Därefter skulle vi behöva en mera långsiktig lösning för kommande utdelningar. Kolla i ert nätverk om ni har någon som är beredd att sponsra Sundsvall FBC genom att upplåta lämplig lokal på 150-200 m2 vid tre utdelningstillfällen per år. Den behövs vid varje tillfälle under c:a en vecka.   Därefter behöver vi ett låsbart utrymme mellan utdelningarna på 30-40m2.

 

Hör av er till foreningsrullen@sundsvallfbc.se för förslag.

 

Tillsammans är vi starka!!

Fina framgångar för Sundsvall FBC P04
2019-05-06 20:19

I helgen spelades Bustercup i Mora och på förhand snackades det om att FBC P04 hade lottats i ”Dödens grupp”, Karlstad (fjolårssegrare och finalist flera ggr i Storvretacupen), Farsta (finalist i Örebrocupen som gick av stapeln nyss) och Bele Barkarby (erkänt duktigt lag och förening). Men våra 04:or fick en kanonstart och dänger Karlstad med hela 7-0, efter en mycket bra insats! Sedan går det av bara farten och grabbarna går obesegrade ut gruppen med den härliga målskillnaden 24-6.

 

I kvartsfinal vinner 04:orna en tuff batalj mot duktiga Västerhaninge (3-1) och i semifinalen mot ett annat Bele Barkarbylag (3-0) och våra killar var då framme i final. Där väntade tuffa Sirius, som vunnit Storvretacupen och andra cuper flera ggr. Lite ”batteritorsk” och en olycklig start på matchen gör att vi hamnar i uppförsbacke och inte riktigt orkar ta oss tillbaka. Sirius var väldigt taggade och spelade bra och de vinner rättvist denna gång med 3-0.

 

Vi åker dock hem med en stark silverpeng ! Värt att notera från ”Dödens grupp” är att FBC kommer 2:a, Karlstad 3:a och Farsta och Bele tog sig båda till B-final. Tufft motstånd hela vägen alltså så det är en mycket bra prestation som grabbarna gjort!

Ledarträffar
2019-04-07 20:31
Nu är det dags för träff för alla lag.

Vi kommer diskutera:
* Den gångna säsongen
* Kommande säsong
* Samarbete mellan lag
* Barn-, och ungdomskommitté
* Övrigt som ni ledare vill ta upp

För lag med spelare födda 2006 och senare:
Datum: 190417
Tid: 19.00 - 21.00
Anmäl senast: 190414

För lag med spelare födda 2005 och tidigare:
Datum: 190429
Tid: 19.00 - 21.00
Anmäl senast: 190424

Lokal meddelas senare, när vi vet hur många vi blir.

Anmäl er till mikael.nordell@sundsvallfbc.se. Ange namn och lag i anmälan.

För att det ska bli så bra som möjligt ser vi i styrelsen gärna att så många som möjligt kommer.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag