Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Victory through Values

Bli medlem i Sundsvall FBC Ungdom
BLI MEDLEM
Ledarträffar
2019-04-07 20:31
Nu är det dags för träff för alla lag.

Vi kommer diskutera:
* Den gångna säsongen
* Kommande säsong
* Samarbete mellan lag
* Barn-, och ungdomskommitté
* Övrigt som ni ledare vill ta upp

För lag med spelare födda 2006 och senare:
Datum: 190417
Tid: 19.00 - 21.00
Anmäl senast: 190414

För lag med spelare födda 2005 och tidigare:
Datum: 190429
Tid: 19.00 - 21.00
Anmäl senast: 190424

Lokal meddelas senare, när vi vet hur många vi blir.

Anmäl er till mikael.nordell@sundsvallfbc.se. Ange namn och lag i anmälan.

För att det ska bli så bra som möjligt ser vi i styrelsen gärna att så många som möjligt kommer.
Framåt tillsammans!
2019-03-10 22:11

Precis så tänker vi i den nytillsatta styrelsen, att vi ska gå framåt tillsammans och göra en nystart som vi alla ska få möjlighet att känna oss delaktiga i. Efter vårt första styrelsemöte så är vi fulla av framtidstro och arbetsglädje. Vi vet vad vi har att jobba med. Föräldrar som kör sina barn och ungdomar till och från träningar och matcher, som servar spelare och säljer fika, som peppar och plåstrar om. Vi har ledare och tränare som avsätter tid från sin egen vardag för att hjälpa egna och andras barn och ungdomar att få göra det de älskar även om vi alla vet att det kostar på, på många olika sätt. Vi har junior- och seniorlag som spelar en fantastisk innebandy, gör grymma resultat och som valt att spela för oss i vår förening och bära vårt namn på sina tröjor när de visar upp sig i innebandysverige och vi har drivna människor som knackar på och vill hjälpa till på olika sätt. Kan vi få bättre förutsättningar? Vi tror inte det!

Vi vill att alla ni, våra medlemmar, ska känna att det är vi tillsammans som är föreningen, tillsammans avgör vi vilken typ av förening vi vill ska växa fram.


För att vi ska lyckas med vår vision, framåt tillsammans, så känns det viktigt för oss att alla får komma till tals och vara delaktiga så Vi har därför valt att fortsätta driva arbetet framåt via kommittéer där vi vill att så många som möjligt, som känner sig drivna och sugna att sätta extra avtryck i föreningen, är med och bidrar med både stort och smått. Det som känns bäst för just er helt enkelt. Kontakta gärna oss ansvariga om ni känner att ni vill vara med och påverka eller om ni har förslag på andra personer som vi bör kontakta för att öka på kompetensen och bredden inom de områden som föreningen verkar i. Det första vi behöver göra är att sätta en gemensam värdegrund som vi står bakom och en policy kring hur vi uppträder och agerar under vår förenings flagga i tex sociala medier. Kontaktuppgifter till ansvariga finns här nedan.


Teamwork makes the dream work!

Det som just nu är lite extra på gång i vårt FBC är ett helt galet spännande kval till Allsvenskan Norra för vårt representationslag. I dagsläget vet vi inte riktigt om första matchen blir hemma eller borta i slutet av mars men var beredda på innebandyfest när kvalet landar i Sporthallen, Sundsvall! Vi vill naturligtvis locka alla våra yngre spelare till A-hallen under kvalet, gärna utrustade med trummor och trumpeter, så vi ligger just nu i planeringsläge inför det. Håll utkik efter närmare info kring kvalfesten.

Med hopp om ett gott samarbete önskar vi er en härlig vår och ett fint avslut på säsongen.

Styrelsen i SFBC Ungdom & SFBC SeniorOrdförande: Ulrika Södrin, ordforande@sundsvallfbc.se

Marknad: Tomas Rolandsson, tomas.rolandsson@sundsvallfbc.se

Arrangemang: Helena Olsson, helena.olsson@sundsvallfbc.se

Cup: Eva Krigsman, eva.krigsman@sundsvallfbc.se

Barn & Ungdom: Mikael Nordell, mikael.nordell@sundsvallfbc.se 

Sport: Håkan Nilsson, hakan.nilsson@sundsvallfbc.se

Kallelse till extra årsmöte i Sundsvall FBC Ungdom 27/2 19.00
2019-02-18 15:44

Efter samtal med Ordförande i Västernorrlands Innebandyförbund har vi reviderat kallelsen under punkterna 7-9. Ny kallelse benämns Kallelse extra årsmöte FBC Ungdom 20190227 rev.pdf


7: Förtydligande att det är styrelsen som föreslår det extra årsmötet att besluta om reviderade stadgar enligt utskickat förslag


8: Förtydligande att ny revisor ska väljas. Styrelsens förslag ligger fast enligt den första kallelsen


9: Förtydligande att det är fyllnadsval till styrelsen som det extra årsmötet ska besluta om. Valberedningens förslag ligger fast enligt den första kallelsen men årsmötet kan nominera alternativa namnStyrelsen kallar till extra årsmöte i Sundsvall FBC Ungdom den 27 februari 19.00 på Södra Berget.


Anmälan görs via mail till valberedning@sundsvallfbc.se senast den 25 februari.


Då vi kom igång sent senast p.g.a. stort deltagande sker avprickning mot röstlängden redan från 18.30, kom i god tid.


Viktigt att alla medlemmar kommer och gör sin röst hörd.


Styrelsen

Kallelse extra årsmöte FBC Ungdom 20190227 rev.pdf »


Kallelse extra årsmöte FBC Ungdom 20190227.pdf »


7 Beslutsunderlag om stadgeändring 20190227.pdf »


9 Valberedningens förslag till ny styrelse 20190227.pdf » Rätten till lagkassor
2019-02-18 11:46

Styrelsen har fått ett antal frågor från er ledare runt lagkassorna och vem som äger dessa:


Huvudregeln är att dessa tillhör föreningen då lagkassor ofta består av medel som föreningen fört ner från föreningskassan till respektive lagkassa. Detta kan vara träningsavgifter, lokstöd etc. Medel som föreningen i vanliga fall behöver för att bedriva sin verksamhet men p.g.a. god ekonomi väljer att omdisponera. Skulle det sedan visa sig att föreningens likviditet blir ansträngd kan föreningen välja att återföra dessa medel helt eller delvis.

 

När det gäller medel i lagkassorna som lagen själva upparbetat genom t.ex. försäljningsaktiviteter, arbetsinsatser m.m. har lagen en helt annan rättighet till dessa medel. Dock kan även dessa medel återföras, t.ex. för det fall föreningens ekonomi är så ansträngd att hela verksamheten riskeras.  

 

Barn- & ungdomslagen i Sundsvall FBC Ungdom har inte erhållit något som helst bidrag från föreningskassan sedan den nya föreningen bildades. Ingen del av träningsavgifter, lokstöd eller föreningssponsring m.m. har förts ner till lagen. Med andra ord är de belopp som idag finns i respektive lags kassa upparbetat helt på egen hand av lagen själva.

 

Föreningens ekonomi är god även om vi exkluderar lagkassorna och en viktig signal styrelsen vill skicka är att medel som lagen upparbetat helt av egen kraft också ska kunna förfogas på vilket sätt lagen önskar så länge detta görs med barnens och ungdomarnas bästa för ögonen.


Styrelsen fattade därför beslut 2019-02-08 om att lagen i Sundsvall FBC Ungdom & Sundsvall FBC har rätt att förfoga över upparbetat saldo i lagkassorna per 2019-02-27, på det sätt de själva önskar.

 

 StyrelsenInformationsbrev kring framtiden för Sundsvall FBC
2019-01-22 11:41
Hej! 

I bifogad fil kan ni läsa information om vad som händer framgent inom Sundsvall FBC.

/Sportchefen & ValberedningenBLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P10 Öst, 18/04 09:54 
P07, 16/04 08:19 
P08 Öst, 13/04 19:22 
Innebandylek Skvadern Väst (City), 12/04 18:16 
P07, 12/04 07:10 
P08 Öst, 12/04 06:39