Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Victory through Values

Bli medlem i Sundsvall FBC Ungdom
BLI MEDLEM
OBS
2020-02-20 21:04
Uppdaterad text om cupen vad gäller kioskhanteringen.
Vi har ju en samarbetspartner i det här men fortsätter jobba för att det ska bli så bra som möjligt för lagen!!


Coop Cup 2020
2020-02-20 19:34
Hej. Äntligen kan vi komma med lite nyheter kring planeringen av cupen. Vi förstår att ni har väntat och det känns bra att vi äntligen är hyfsat iland med det ansvar som fallit på FBC.
Vi har några krokar ute kring maten men om någon har ett bra förslag kring mathanteringen så får ni gärna hojta. Vi har bokat Haga som vanligt med catering men det kan ju finnas andra bra förslag och kreativa ideer också.

Viktigt att alla lag som vill vara med och spela anmäler sig så snart som möjligt. Ni anmäler själva på cupens hemsida. Enligt styrelsebeslut så betalar våra egna lag 1000 kr själva i anmälningsavgift så tar föreningen resten det här första året.

Bemanningen av de fyra *arrangemangshallarna* är klara. I övrigt vad gäller boenden och ev fler hallar behöver vi avvakta lite för att få ett säkrare antal anmälningar. Alla lag förutom innebandyleken bör dock förbereda sig på att få arbetsuppgifter. Vi återkommer snarast om det.
Att ansvara för en hall eller ett boende ger ju en fin möjlighet att dra in lite pengar till laget så ta chansen ni som får den. Som vanligt gäller *störst går först* vad gäller ansvarsområden.

Hallar enligt följande:
Sporthallen: Dam/utveckling, ungdom
Skönsberg: P04, P05 öst
Höglunda: P05/06 väst
Haga: P07, P08 väst + öst

De lag som ansvarar för hallar sätter själva sek-scheman samt fixar med kiosk, ev lotterier osv. Allt som säljs i kiosken ska redovisas till föreningen och delas med IMA. 50% går sedan tillbaka till lagen.

Ni som varit med på Ankarspelen vet vad som finns att tillgå på kansliet vad gäller termosar, toastjärn mm. Vi kommer att packa i ordning allt i backar likt tidigare år för hämtning den 23 april. Mer info kring det kommer lite närmare cupen.

Återkommer så snart vi har mer info.

Eva, Elenor och Eva
Ny Sportansvarig i FBC
2020-02-18 15:31

Sundsvall FBC stärker organisationen inför kommande satsningar!

 

Ordförande Ulrika Södrin i Sundsvall FBC är jätteglad att kunna berätta att man kommit överens med Tomas Stenlund som omgående kliver in i rollen som Sportansvarig för föreningens elitverksamhet.

 

Tomas har en lång erfarenhet av innebandy på hög nivå och i olika roller. Bland annat i Granlo BK, Sundsvalls IBF och Hudik/Björkberg.

 

Vi avser nu att påbörja ett långsiktigt arbete för att på sikt nå SSL. Detta tänker vi göra genom att bygga underifrån. Satsa på våra talangfulla kullar som kommer på juniorsidan.


Se till att deras utbildningsmiljöer gör att vi på sikt locka ännu fler talanger till vår stad, men framförallt att visa att vi är att räkna med och att våra talanger vill stanna för att vara med på denna resa.

 

Tomas säger vidare: 

“Jag har verkat lite i kulisserna de senaste veckorna och bildat mig en uppfattning om föreningens junior- och seniorverksamhet. Jag kan där konstatera att det finns en oerhört stor potential i FBC Sundsvall och att vi har alla möjligheter att göra något riktigt bra framöver. I nuläget pekar mycket på att vi kommer ta ett steg tillbaka i seriesystemet men vi är fast beslutna att bygga en starkare produkt oavsett utfall. Men det är hög tid att vi går från ord till handling - vilket innebär att vi måste förbättra oss i alla avseenden. Vi kommer inte att backa in i framtiden utan från och med nu är det full fart framåt som gäller…”


Detta är ett viktigt steg i vår fortsatta satsning inom FBC avslutar ordföranden Ulrika Södrin

 

Forza FBC

Sponsring i FBC
2020-02-06 13:35

Hej allihopa i Sundsvall FBC

 

Vi i marknadsgruppen tänkte vi vill göra detta utskick till alla i föreningen. Vi har mellan 600-700 aktiva i föreningen och är en av de större föreningarna i regionen. Vår tanke är att kapitalisera på det stora kontaktnät som vi utgör tillsammans. 

 

Anledningen är att vi helt enkelt vill stämma av om vi har några potentiella sponsorer bland oss, alternativt arbetar på ett ställe som kan tänkas vara intresserade av ett partnerskap?

 

Kort bakgrund så hade vi ganska kort tid innan sommaren 2019 på oss att knyta några större aktörer som sponsorer. Vi har fortlöpande dialoger med några intressanta företag i regionen men det är viktigt att inte stirra sig blind på ett fåtal spår.

 

Vår förhoppning är att använda vår styrka i mängden att kunna göra något bra för Sundsvall FBC gällande sponsring. Vi har en hel del idéer på alltifrån kommande lotterier samt vinster i form av bollkastning samt utlottning på sålda årskort. Gällande dessa delar är det extremt intressant att få in sponsring i form av tjänster samt/och produkter.

 

Är man exempelvis egenföretagare eller anställd (hos ett intresserat företag) som exempelvis:  snickare, bilmekaniker, frisör, fotograf, VVS, målare, massör, sjukgymnast, PT, privat tandläkare eller vad som helst som kan vara intressant att vinna i ett lotteri form av tjänster,  så är vi mycket tacksam samt intresserade om ni hör av er till oss. Exempel på vinst kan vara 4 timmar målning, en tandblekning, en fri service på bilen, eller en fotograf eller PT i 2 timmar, valfri smörgåstårta….. ja ni förstår poängen J

 

Driver man en butik där man känner att man kan bidra med priser, kan vara inredning, skruvdragare, målarfärg, dator eller presentkort på vad som helst egentligen är det också väldigt intressant. Det här är ett sätt att mobilisera stort som smått och alla kan bidra om man vill. Våga gärna fråga oss om just det du kan bidra med känns aktuellt i någon form.

 

Sen är vi självklart intresserade i form av sponsring gällande kontanta medel, det kan ske i form av att man sponsrar en spelares kostnad en säsong och mot detta får olika saker i utbyte, här kommer vi gärna med konkreta exempel på vad vi ger i utbyte om det finns intresse för ett samtal.

 

Vi säljer även tryck på sargen om det kan vara intressant (matcherna TV-sänds) och vi räknar med att det kommer bra med folk på matcherna så det ger också en positiv exponering.

 

Vi som förening är också öppen för att sponsring inte behöver vara en enkelriktad väg, har du/jobbar du på en exempelvis bilfirma eller bygghandel (kan vara lite vad som helst egentligen) så kanske vi kans slussa medlemmar och släktingar i föreningen för provkörning av en bil (kan ge en slant för varje en som kommer och hänvisar till Sundsvall FBC), eller en bygghandel som vill ge oss som kollektiv ett trevligt erbjudande en helg så kan vi se till att kunderna flödar in och handlar J

 

 

Är du intresserad att hjälpa till i dessa frågor och vara drivande och en del av marknadsgruppen är du självklart välkommen att höra av dig och bli en del av oss 😊

 

En kan inte göra allt, men tillsammans kan vi göra massor som gynnar oss som förening, våra aktiva idrottare och barn.

 

Kontakta oss gärna på marknad@sundsvallfbc.se

Cupinfo
2020-01-22 13:56
Hej alla. Vet att jag skrev att bemanningsinfo skulle komma ut förra veckan men vi behöver sitta en sväng till med uthyrningen och gå igenom allt då det bland annat sker en hel del renoveringar osv i kommunens lokaler. Det är alltså lite trixigt att få ihop allt.
Även om uthyrningen är grymt flexibla och tillmötesgående så har vi samma arbetstider fast på olika jobb.
Om någon känner sig manad, och har tid, att hjälpa till med att bita tag i schemat så hojta gärna. 
Hoppas annars på att ha allt klart snarast. Tro mig. Vi är lika stressade över att få ut all info som ni är att få den.
//

Tre FBC:are till landslagsläger!
2020-01-15 13:48
Vi vill uppmärksamma att tre av våra fantastiska spelare blivit uttagna till det U19 landslagsläger som kommer att genomföras på Bosön i slutet av januari där målet är VM i Tjeckien 2021.

Ett stort grattis till Marcus Carlson, Jesper Persson och Viktor Hammarstedt!!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P08 Öst, 22/02 20:39 
P11 Öst , 22/02 18:41 
P07, 22/02 18:06 
P07, 22/02 08:50 
P07, 21/02 17:23 
P10 Öst, 21/02 15:41