Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Victory through Values

Bli medlem i Sundsvall FBC Ungdom
BLI MEDLEM
50% på Salmings löparkollektion
2020-07-05 23:07
Salming erbjudar Sundsvall FBCs medlemmar ett föreningserbjudande under juli månad där vi får handla från hela deras löparkollektion till 50 % rabatt från webbsidan www.salming.com 
Ange rabattkod "FBCSundsvall"
Giltigt t.o.m. 2020-07-31


Glad midsommar
2020-06-17 16:41

Sundsvalls FBC vill önska alla en riktigt fin midsommar. Vem kunde ana att vädergudarna skulle vara så vänliga mot oss? 


Denna vecka har vi olyckligtvis haft en obemannad strandstädning just i samband med det fina vädret. På mycket kort tid har enskilda från styrelsen själv åkt och städat stränderna men vi vill även passa på att skicka ett stort tack till Sundsvalls FBC A lag,  P04 , P05/06 samt P08 öst för en stor insats på mycket kort varsel. Tillsammans är vi starka….Forza FBC

 

Ha en fin sommar allihopa 😊

Viktigt - Dax att ta ett steg framåt!!
2020-06-01 16:42

Hej på er alla!

 

Sundsvall FBC är en av det 15 största innebandyföreningarna i Sverige, Vi tycker det är jättekul att vi har så många intresserade barn och ungdomar.

 

Vi jobbar för fullt med att skapa en ännu starkare organisation, hela vägen från de större penseldragen i styrelsen till de mindre uppgifterna (men också viktiga) i de olika arbetsgrupperna.

 

Vi behöver stärka oss överallt. Det funkar inte längre att de flesta tänker att ”Någon annan” löser detta. Det leder till att ett fåtal bränner ut sig på löpande band.

Vi MÅSTE ta ett kollektivt ansvar nu och hjälpas åt! 


”Någon annan” är DU!

 

För att skapa en hållbar organisation kommer det att krävas några viktiga saker framgent.

 

Vi behöver både tips och era egna ”handuppräckningar” för att klara roller av mer styrande/organiserande karaktär som representanter till styrelse, att leda olika kommittéer osv.  Gillar du att leda andra och organisera grupper? Det finns spännande uppgifter för dig att ta tag i.

 

Vill du bidra till en helhet eller en vara en viktig kugge i våra arbetsgrupper? Oavsett vad så kommer du att lära känna många trevliga personer och ha kul på resan. 


Alla bidrag är välkomna eftersom det är en avlastning från redan lastade kompisar!

 

Får vi inte tillräckligt många intresserade i de olika grupperingarna så kommer vi att titta vidare på en organisationsändring där vi har fler fasta rollbesättningar i de olika grupperna. Då kommer vi ur föreningsperspektiv att ålägga varje lag olika uppgifter i de olika grupperna och skapa organisationen på det sättet.

 

Så nu börjar vi steppa upp för att bygga en hållbar organisation!

 

Ensam är inte stark!!

 

Självklart är du välkommen att höra av dig till valberedning@sundsvallfbc.se med dina funderingar fråga eller din handuppräckning att börja hjälpa till.

 

/Valberedningen & Styrelsen

Viktigt - Kommande pappersleverans!
2020-05-24 12:24

Hej på er!

Nu behöver vi hjälpas åt lite. Vi behöver tömma lagret av papper under kommande vecka, så en extra säljinsats under veckan skulle uppskattas mycket.

 

Med så många kompisar i föreningen så är det väl snabbt gjort tänker vi.

 

Har ni glömt att skapa ett konto och lägga upp er beställning så är det ett bra tillfälle att göra det nu så att ni slipper att göra friköp längre fram.

 

Så se över era lager i förråd och sommarstugor och lägg till lite fler säckar inför leveransen den 2/6!

 

Logga in och justera era beställningar på: https://foreningsrullen.kodapan.com/home

 

Funderingar?

 

Maila foreningsrullen@sundsvallfbc.se

 

Tack på förhand!

 

Forza FBC

Strandstädning 2020
2020-05-12 21:21
Äntligen Strandstädning med stora städ-dagen den 23 maj!!
Vädret är ju som det är men visst är det väl lite fint ändå att det är dags att ta fram krattorna inför årets strandstädning? men då världen är lika upp o ner som vädret så hoppar vi över den traditionella gemensamma grillningen i Bänkåsviken och fokuserar på att göra riktigt snyggt på stränderna istället.

Turordningsschemat för beach 2020 ligger här på hemsidan under Dokument/strandstädning. 
Samtliga lag i FBC  håller själva koll på när det ska städas under sommaren. Schemat löper från och med vecka 19.

Den 23 maj lägger vi ut premiärstorstädningen av stränderna på våra äldsta lag och då behövs ingen samling innan utan ni kör på bara och kommer själva överens om samlingstid. 
Som vanligt hämtas, och lämnas, städtillbehören hos Hans Ådahl på Räbbmogatan 11B på Alnö. Allt ligger i en stor förvaringsbox vid uppfarten. Bra att ta med egna krattor.

Vi städar enligt följande den 23dje:
Bänkåsviken: Herr & Dam
Hartungviken: HJ20
Slädaviken: HJ18/P04
Om några ungdomslag känner sig sugna på att haka på så gör det bara. Kommer garanterat att uppskattas!!

Lycka till!!Ny Tränare!
2020-05-11 09:23

Hej!

Nu har vi för första gången i FBC Sundsvalls regi kontrakterat en huvudtränare på damsidan. Vi har efter bildandet av FBC försökt hitta formerna för att också kunna skapa ett representationslag på damsidan. Förra årets sammanslagning av flera åldersgrupper och även av flera lag var början på resan. Nu hoppas vi att de flesta spelare känner att de också vill fortsätta att bygga detta tillsammans med engagerade tränare, ledare och föräldrar.

Vi har inte ambitionen i dagsläget att vara elitsatsande verksamhet, utan snarare skapa trygg plattform som ändå håller hög nivå och vinner matcher i division ett och där vi utvecklas som innebandyspelare i en omgivning där glädje och gemenskap är nycklar till framgång! Med ett representationslag så ser vi också att vi kan skapa förebilder och drivkraft även för de yngre spelarna som i ungdomslagen.

Det är därför både roligt och inspirerande att få välkomna Peter Gyllenqvist (tidigare Flodin) till vår förening!

Peter är 37 år och bor med sin fru Elin och dotter Thea 3 år i Klingsta utanför Sundsvall

Han har en lång erfarenhet av innebandy där han började som spelare, men när skadorna satte stopp, gick över till tränarrollen. Tränarkarriären inleddes uppe i Örnsköldsvik och en roll som assisterande tränare för damlaget där. Efter detta gick flyttlasset sedan till Stockholm där möjligheten att bli huvudansvarig tränare för ett damlag dök upp. Åter i Sundsvall 2010 så växlade tränaruppdragen mellan olika lag, men när dottern kom till världen så blev det ett uppehåll 2017.

 

Nu har dock suget efter att bidra med innebandykunskaper till länet och daminnebandyn gjort att han idag skrev kontrakt med FBC och det representationslag som är anmält till division 1. Peter berättar att han älskar innebandy och att många skulle kalla honom för en ”innebandynörd”. Intresset för innebandy kombineras också med ett starkt engagemang för ledarskapsfrågor. Ledorden är passion och entusiasm där individerna utvecklas genom att få vara delaktiga i sin egen utveckling.

 

Så nu tar vi fart och bygger en verksamhet för flickor, tjejer och damer som blir att räkna med i framtiden. Vill du vara med? Som spelare, tränare, ledare eller aktiv förälder?  Hör av dig till Jonasb33@hotmail.com eller 070-190 97 83

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Ungdom, 07/07 22:33 
P05 Öst, 06/07 10:42 
J18, 01/07 08:56 
P16-2020/21, 30/06 07:39 
Dam/Utveckling, 22/06 20:33