SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Victory through Values

Bli medlem i Sundsvall FBC Ungdom
BLI MEDLEM
Gula bollar
2022-01-21 18:20

Hej! 

 

Föreningen har gjort ett inköp utav gula bollar då vi fått info om att dem syns betydligt bättre på matcher som webbsänds. Så dem lag som anser sig vara i behov av bollar kan kontakta mig Mattias Karlsson via mail ungdomsansvarig@sundsvallfbc.se eller på 0703356067. Ha en trevlig helg och gå gärna och heja på A-laget på lördag! 

 

//Mattias Karlsson 

Dubbla hemmamatcher för A-laget, igen!
2022-01-20 14:14

Dubbla matcher!

A-laget är ute efter revansch! Till er som besökte oss förra dubbelhelgen får vi be om ursäkt, det var två riktigt dåliga matcher från vår sida, nu blir det annat törs vi lova!

 

IBK Luleå, lördag 12:30:

Luleå krigar med näbbar och klor för att hålla sig kvar i divison 1. Kommer från en stark helg senast där man förlorade med uddamålet mot kvalkandidaten FBC Bollnäs och vann med uddamålet mot bottenkollegan Håsta IBK. Vi kan räkna med ett Luleå som krigar stenhårt!

 

Wibax Piteå IBK, söndag 15:00:

Wibax är alltid bra. Kommer senast från en förlust mot RIG Umeå med 11-6 men har innnan de imponerat och klättrat starkt i tabellen, nu är man med och utmanar kvalplatserna! Har fått tillbaka ett gäng spelare sedan fotbollssäsongen tog slut vilket har ökat kvalitén i laget.

 

Läget i FBC:

FBC går in i matcherna med en riktigt bra träningsvecka i ryggen efter en vecka med COVID. Veckan med COVID gick åt till teams-möten och reflektioner. Denna vecka har man tränat på delar i spelet man känner man inte riktigt fått till hittils, vilket har givit god effekt.

 

Biljetter:

För dig som spelare och ledare i Sundsvall FBC går du in gratis, vi har tagit bort kravet om föranmälan så det är bara gå in som vanligt och säga du är spelare/ledare. Ta gärna på dig en FBC-tröja!! 

 

#TILLSAMMANSMOTDRÖMMEN

 
Dubbla matcher hemma för A-laget, säkra din biljett gratis!
2022-01-02 14:35

Dubbla matcher!

A-laget tar på lördag emot Holmsund City IBF i en tuff batalj. På söndag tar man emot Gamla Stan IBK. Båda matcherna spelas kl 15:00.

 

Holmsund City IBF

Målades inför säsongen upp som en av favoriterna till att nå kvalspel, har inte left upp till föväntningarna och har 5 raka förluster i bagaget. Men serien är tight och Holmsund siktar säkerligen uppåt i tabellen.

 

Gamla Stan IBK

Varit ett topplag under många år i division 1. Ett ungt lag som har ett stabilt försvarsspel och duktiga målvakter. Har 3 poäng upp till kvalplats, en plats man med all säkerhet vill roffa åt sig.

 

Läget i FBC:

FBC har haft jul och nyårsledigt vilket inneburit egenträning. Kristoffer Asp är åter från skada medans Patrik Fransson fortsatt är ett frågetecken. Många unga spelare har fått chansen de senaste matcherna, och gjort det med bravur. Så de är angenäma problem för tränarstaben.

 

Biljetter:

För dig som aktiv spelare eller ledare i Sundsvall FBC Ungdom så får du fri entré till helgens matcher. Men pga rådande restriktioner krävs föranmälan då vi tar in 500 personer. För att få din biljett så maila biljett@sundsvallfbc.se 

 

#TILLSAMMANSMOTDRÖMMEN

Toppmatch igen för A-laget på lördag!
2021-12-02 12:47
Sundsvall FBC - Team Thorengruppen Ungdom SK

Dags för toppmatch igen!

Senaste matchen hemma var mot Bollnäs, där kom hela 486 (!!!!) personer och tittade på oss, när hade vi senast en sån publiksiffra i Sundsvall Sporthall?

 

Läget i laget:

Lite sjukdomar har härjat i laget lixom i samhället senaste tiden. Men med en seger i ryggen från förra helgen när vi besegrade Timrå i ett derby på bortaplan gör ändå att känslan är god. Sjukdomar och skador drabbar alla lag, så det är inget man kan skylla på.

 

Motståndaren Thorengruppen Ungdom:

Thorengruppen är en poisitv överraskning i årets serie. På förhand var dom inte tippad i toppen men nu är det nog ingen som räknas bort dom från kampen om kvalplatserna. Thoren är väldigt kontringsstarka och har väldigt snabba forwards, något vi behöver se upp för. 

 

Fri entré:

För dig som är spelare eller ledare i föreningen påminner vi om att fri entré gäller, ta med dig dina lagkompisar och kom till matchen. Att se innebandy live är bra utbildning för unga spelare, men framför allt väldigt roligt!

 

Covidbevis:

För dig över 18 år, kom ihåg ta med covidbevis och legitimation. Du hittar det på www.covidbevis.se 

 

#Tillsammansmotdrömmen

Sundsvall FBC investerar i förbättrad arenaupplevelse.
2021-11-19 11:23

Sundsvall Sporthall är en stor arena som tar mycket publik, något vi hoppas behöva i framtiden, men där är vi inte än. 

 

Läktarbeklädnad:

För att utveckla den produkt och upplevelse vi erbjuder har vi investerat i en läktarbeklädnad som kommer täcka hela läktaren på ena sidan. Denna läktarbeklädnad kommer göra att en annars opersonlig arena kommer kännas som Sundsvall FBC hemmaborg under våra hemmamatcher, något vi tror stärker upplevelsen på plats. Det kommer innebära all sittande publik hänvisas till den andra läktaren, något som kommer stärka atmosfären i sporthallen. 

 

När det är mycket folk:

Vid matcher där man inte får plats på en sida i framtiden har vi möjlighet att öppna upp sektioner genom att läktarbeklädnaden är indelad i flera stycken. 

 

Övriga förbättringar:

Detta ihop med Sundsvall kommuns investeringar och justeringar på ljud & ljusanläggningen hoppas vi kommer göra att pulsen höjs för dig i publiken kommande matcher.

 

Premiär nu på söndag:

Vi hoppas ni vill komma och uppleva den nya atmosfären på plats redan nu på söndag 16:00 när vi tar emot FBC Bollnäs hemma i sporthallen.

Hotellerbjudande tävling 2021-2022
2021-11-16 14:59

Pris ink lyxig hotellfrukost

Enkelrum 650 kr

Dubbelrum 900kr

Dubbelrum med extrasäng 1200kr

Fyrbäddsrum 1400 kr

 

Bokning: info@baltichotell.com

Bokningskod: FBC innebandy 2022

 

Best Western Hotel Baltic är ett uppskattat fyrstjärnigt hotell i Sundsvall. Hotellet är centralt beläget i Sundsvalls gamla stenstad. 87 charmiga hotellrum med utsikt mot Sundsvallsfjärden eller mot innergård, fem fullt utrustade lägenheterkonferensvåning med konferensrum i olika storlekar, nybyggt gym med bastu och relaxavdelning samt den trevliga restaurangen Mamma Augustas Kök. Vi vill att du ska känna dig som hemma, med extra omtanke och värme som får våra gäster att trivas hos oss.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag