Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Victory through Values

Stötta Sundsvall FBC och köp ert behov av hushålls- och toalettpapper från oss för leverans direkt till din dörr. Fördelar för dig är:

- Fritt hemlevererat till din dörr tre gånger per år
- Prisvärt - i nivå med genomsnittspris i Sverige
- Svensktillverkat
- Hög kvalité
- Miljömärkt

Vad är Föreningsrullen? 

Föreningsrullen är ett koncept som hjälper oss ideella föreningar att tjäna pengar genom att vi säljer toalett- och hushållspapper. Produkter som alla använder varje dag och vinsten går till idrottande barn och ungdomar. Ni får kvalitetsprodukterna Lambi och Serla levererade direkt till er dörr tre gånger per år.

Hur fungerar det?
Abonnemanget är löpande och vi levererar er beställning av toalett- och hushållspapper hem till er dörr tre gånger per år, i slutet av januari, maj och september. Inför varje leverans har ni möjlighet att ändra kommande beställning, ni kanske behöver mer/mindre eller har så pass mycket papper kvar att ni vill stå över en leverans. Av såväl miljömässiga som ekonomiska skäl levererar vi dock aldrig mindre än två säckar per leveranstillfälle.

Ca tre veckor innan leverans kommer ni att få ett mail som anger vilken dag leveransen kommer samt hur er beställning ser ut. Vill ni ändra beställningen svarar ni på det mailet inom tre dagar. Vi kommer då att skicka ett bekräftelsemail med den nya beställningen. Betalning av leveransen sker genom inbetalning till vårt bankgiro BG 353-3775 med ert personliga kundnummer som referens senast dag för leverans.

Vilka områden levererar vi till?
Av såväl miljömässiga som ekonomiska skäl har vi begränsat oss till att leverera till centrala Sundsvall där de yttre gränserna för området är: Skönsmon, Sidsjö/Medskogsbron, Bergsåker/Lillhällom, Birsta, Skönsberg/Korsta. Vi levererar även till centrala Alnö/Vi. Ligger er adress utanför, kontakta oss på mailadressen nedan så försöker vi hitta en alternativ leveransadress.

Förbrukning – Hur mycket ska vi beställa?
Normal förbrukning för en person är två säckar toalettpapper och ca en halv säck hushållspapper per år. Eftersom det alltid är möjligt att ändra inför kommande leverans låser ni aldrig fast er vid ett visst antal säckar.

Lagsponsor
Vill du vid varje pappersleverans även skänka 33:- extra till laget ni köper papperet av så kryssar ni JA i anmälningsformuläret. Det innebär att ni skänker 100:- per år till laget.

Kontakt
Ni når oss via: foreningsrullen@sundsvallfbc.se

Hur beställer man
Beställningsformuläret hittar ni här.

Betalning kan numera ske via Swish: 123 544 04 90

Våra produkter som tillverkas av Metsä Tissue AB är:

Lambi toalettpapper 190 kr
8 pack ( levereras i säck 8x5 = 40 rullar )
Rullängd 21,2 meter , 3-lag
Svensktillverkat
Miljömärkt med Svanen
100% nyfiber

Lambi hushållspapper 170 kr
4 pack ( levereras i säck 4x5 = 20 rullar )
Rullängd 13 meter ( halva ark ), 3-lag
Svensktillverkat
Miljömärkt med Svanen
100% nyfiber

Serla toalettpapper Maximeter 170 kr
4 pack ( levereras i säck 4x6 = 24 rullar )
Rullängd 43 meter, 2-lag
Svensktillverkat
Miljömärkt med Svanen
Returfiber

Serla hushållspapper Maximeter 160 kr
2 pack ( levereras i säck 2x6 = 12 rullar )
Rullängd 29 meter ( halva ark ), 2-lag
Svensktillverkat
Miljömärkt med Svanen
Returfiber