Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Victory through Values

Stötta Sundsvall FBC och köp ert behov av hushålls- och toalettpapper från oss för leverans direkt till din dörr. Fördelar för dig är:

- Fritt hemlevererat till din dörr tre gånger per år
- Prisvärt - i nivå med genomsnittspris i Sverige
- Svensktillverkat
- Hög kvalité
- Miljömärkt

Vad är Föreningsrullen? 

Föreningsrullen är ett koncept som hjälper oss ideella föreningar att tjäna pengar genom att vi säljer toalett- och hushållspapper. Produkter som alla använder varje dag och vinsten går till oss ideella föreningar. Ni får kvalitetsprodukterna Lambi och Serla levererade direkt till er dörr tre gånger per år.

Hur fungerar det?
Abonnemanget är löpande och vi levererar er beställning av toalett- och hushållspapper hem till er dörr tre gånger per år, i slutet av januari, maj och september. Inför varje leverans har ni möjlighet att ändra kommande beställning, ni kanske behöver mer/mindre eller har så pass mycket papper kvar att ni vill stå över en leverans. Av såväl miljömässiga som ekonomiska skäl levererar vi helst inte färre än två säckar per leveranstillfälle.

Ca tre veckor innan leverans kommer ni att få ett mail som anger vilken dag leveransen kommer samt hur er beställning ser ut. Vill ni ändra beställningen svarar ni på det mailet inom tre dagar. Vi kommer då att skicka ett bekräftelsemail med den nya beställningen. Betalning av leveransen sker genom Swish 123 544 04 90 eller genom inbetalning till vårt bankgiro BG 353-3775 med ert personliga kundnummer som referens helst i förskott eller senast dag för leverans.

Vilka områden levererar vi till?
Av såväl miljömässiga som ekonomiska skäl har vi begränsat oss till att leverera till centrala Sundsvall där de yttre gränserna för området är: Skönsmon, Sidsjö/Medskogsbron, Matfors, Bergsåker/Lillhällom, Birsta, Skönsberg/Korsta, centrala Alnö. Ligger er adress utanför, kontakta oss på mailadressen nedan så försöker vi hitta en alternativ leveransadress.

Förbrukning – Hur mycket ska vi beställa?
Normal förbrukning för en person är två säckar toalettpapper och ca en halv säck hushållspapper per år. Eftersom det alltid är möjligt att ändra inför kommande leverans låser ni aldrig fast er vid ett visst antal säckar.

Lagsponsring

För varje säck ni köper går ca 20:- till det egna laget och ca 20:- till A-laget så lägg gärna till en extra säck i din prenumeration.

Tänk även på att tipsa släkt och vänner som bor i Sundsvall med omnejd så de också får möjlighet att ta del av Föreningsrullen och samtidigt sponsra sitt favoritlag i Sundsvall FBC!


Kontakt

Ni når oss via: foreningsrullen@sundsvallfbc.se

HÄR GÖR NI ER BESTÄLLNING

Betalning kan numera ske via Swish: 123 544 04 90

Våra produkter som tillverkas av Metsä Tissue AB är:

Lambi toalettpapper 180 kr
8 pack ( levereras i säck 8x5 = 40 rullar )
Rullängd 20 meter , 3-lag
Svensktillverkat
Miljömärkt med Svanen
100% nyfiber

Lambi hushållspapper 160 kr
4 pack ( levereras i säck 4x5 = 20 rullar )
Rullängd 13 meter ( halva ark ), 3-lag
Svensktillverkat
Miljömärkt med Svanen
100% nyfiber

Serla toalettpapper Maximeter 170 kr
4 pack ( levereras i säck 4x6 = 24 rullar )
Rullängd 56,3 meter, 2-lag
Svensktillverkat
Miljömärkt med Svanen
Returfiber

Serla hushållspapper Maximeter 160 kr
2 pack ( levereras i säck 2x6 = 12 rullar )
Rullängd 28,8 meter ( halva ark ), 2-lag
Svensktillverkat
Miljömärkt med Svanen
Returfiber