Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Victory through Values

Fina framgångar för Sundsvall FBC P04
2019-05-06 20:19

I helgen spelades Bustercup i Mora och på förhand snackades det om att FBC P04 hade lottats i ”Dödens grupp”, Karlstad (fjolårssegrare och finalist flera ggr i Storvretacupen), Farsta (finalist i Örebrocupen som gick av stapeln nyss) och Bele Barkarby (erkänt duktigt lag och förening). Men våra 04:or fick en kanonstart och dänger Karlstad med hela 7-0, efter en mycket bra insats! Sedan går det av bara farten och grabbarna går obesegrade ut gruppen med den härliga målskillnaden 24-6.

 

I kvartsfinal vinner 04:orna en tuff batalj mot duktiga Västerhaninge (3-1) och i semifinalen mot ett annat Bele Barkarbylag (3-0) och våra killar var då framme i final. Där väntade tuffa Sirius, som vunnit Storvretacupen och andra cuper flera ggr. Lite ”batteritorsk” och en olycklig start på matchen gör att vi hamnar i uppförsbacke och inte riktigt orkar ta oss tillbaka. Sirius var väldigt taggade och spelade bra och de vinner rättvist denna gång med 3-0.

 

Vi åker dock hem med en stark silverpeng ! Värt att notera från ”Dödens grupp” är att FBC kommer 2:a, Karlstad 3:a och Farsta och Bele tog sig båda till B-final. Tufft motstånd hela vägen alltså så det är en mycket bra prestation som grabbarna gjort!